Елените

Елените

Комплекс Елените се намира на приетата условно граница между северното и южното ни Черноморие. Тъй като това място е създадено специално за летуване и почивка, за построяването му е избран много живописен залив.

Както фирми за кола под наем в Елените, тук има и ресторанти, заведения, къщи за гости и много морски атракциони, които да разнообразят ваканцията на всеки, който е решил да отиде там. А дори и най-придирчивите гости ще останат доволни от хотелите.

Разделени на категории, сред тях има няколко 4-звездни, и категоризираният с 5 звезди „Royal Castle”, или „Кралски замък”.

Всичко това е предпоставка за високо ниво на комфорт и лукс за почиващите в комплекса.

Рент а кар услуги Елените Елените е предпочитан район за летуване както от български така и от чуждестранни граждани.

Изборът на мястото, на което се намира почивното селище Елените, съвсем не е случаен.

Изграждането е започнало през 1985 година, като нарочно е търсена близост със Слънчев бряг, Свети Влас, Равда, Несебър и други курорти, които са известни като българската Ривиера.

И до днес това си остава най-предпочитаният район за летуване и от български, и от чуждестранни граждани.

Това местоположение дава възможност на гостите на комплекса лесно да посетят който и да е от тези курорти, ако се възползват от услугите на фирми за наемане в Елените.

По такъв начин, с еднодневна и освободена от транспортни притеснения екскурзия, всеки може да внесе глътка разнообразие в лятната си почивка.

Друго място, което си струва да бъде видяно, е нос Емине. Той се намира на около 7 километра в северна посока. Отвесните му 60-метрови скали са неоспоримо доказателство за величието и силата на природата, пред която всички да изразим смирение.

Не е за пренебрегване и едно посещение на биосферния резерват Камчия. Там всеки може да се наслади на живописната флора и уникалната фауна.

Такова приключение, освен моментните емоции, оставя и много неизбледняващи приятни спомени у всеки. И за да бъдат посетени лесно тези места, могат да бъдат ползвани удобните услуги на фирмите за наемане на превозно средство в Елените.

Комплексът е изграден само и единствено с цел да се осигури на гостите приятна, и без забележки атмосфера. Тук почиващите могат да се отпуснат и да се насладят на горещите летни лъчи, блестящите плажове и кристалната морска вода абсолютно спокойно.

В този курорт ги няма наблъсканите един до друг хотели, безразборното строителство и хаоса, които (нека да си признаем) царят в по-голямата част на родното Черноморие.

Сградите са разположени на живописни хълмове и всичко е направено с усет и мярка.

Това е едно от малкото места, на които на екстериора е отделено дължимото и е изпипан всеки детайл. Цялата тази красота и хармония може да накара човек да забрави безредието, което се шири по другите ни курорти.

Елените - плаж Плажът на Елените е разположен на залив, което от своя страна предоставя на плажуващите спокойствие и живописна гледка.

Освен задължителните хотели, ресторанти, заведения, атракции и фирми за наемане в Елените, тук е обърнато внимание и на възможността да се спортува.

Има изградени достатъчно съоръжения, където гостите да поддържат спортната си форма.

Всичко това е направено в името на комфорта на туристите, с идеята да се създаде едно място на лукс и удобство, на което гостите да разпускат максимално добре.

Тук не се срещат сергиите и кича, които ни заливат по другите курорти. Комплекс Елените е изграден с чувство и усет към красивото, и предлага възможност за изкарване на една по-различна ваканция.

Ненапразно рекламиран както у нас, така и в чужбина, курортът предлага възможност за пълноценна наслада от летните плажове, за комфортна и пълноценна почивка.

В комплекс Елените може да се отседне както в хотел, така и в еднофамилна къща. Последното е за предпочитане, ако човек е със семейството си или с компания.

Така ще има възможност да прекарва цялото време уединено с близките си хора, да се наслаждават заедно на слънчевото море, на топлите вечери и на многото забавления.

За разнообразие може да се отскочи за ден и до друг курорт, за което улеснение ще е услугата rent a car в Елените.

Искате да разгледате околностите на Елените? Вижте офертите на София Рент А Кар, и направете своя избор за превозно средство под наем! ☎ +359 876 337 273