Равда - летни лагери и море

Равда - летни лагери и море

Още през времето на социализма Равда беше синоним на летни лагери и море. Това е причината много хора, които тогава са били малки, да посещават този курорт. И макар днес Равда да е много по-различна от онова време, едва ли някой съжалява, че е дошъл. Независимо дали идвате за пръв път, или се връщате, подтиквани от някаква носталгия, това селце ще ви очарова.

Коли под наем в Равда

Равда – идеалното място за любителите на спокойствието и чистия въздух

Равда се намира в южната част на българското Черноморие, съвсем близо до Слънчев бряг. А това си остава най-примамливият район за летуване, който ненапразно се нарича „българската Ривиера”.

Тук са още Несебър, Свети Влас, Поморие, Елените и други известни курорти. Заради голямата посещаемост на тези места от туристите, разрастването на комплексите е придобило такива мащаби, че на практика плажовете им се сливат.

Равда по никакъв начин не отстъпва на големите градове по отношение на удобства. От квартири и хотели до ресторанти и таверни, тук ще имате избор къде да отседнете и какво да похапвате.

А ако ви се прииска да смените атмосферата, ще можете да отскочите до друг курорт бързо и лесно, тъй като има фирми, които предлагат коли под наем в Равда. Така ще имате свободата да отидете където решите, без да мислите за личния си автомобил или какъвто и да било друг транспорт.

Рент а кар услуги и цени в Равда

В Равда ще откриете множество фирми, предлагащи коли под наем на достъпни цени. В зависимост от вашите нужди и предпочитания, можете да изберете между различни класове автомобили – от икономични модели до луксозни коли.

Цените варират в зависимост от сезона и типа на автомобила, но обикновено започват от около 30-40 лева на ден за икономичен клас и достигат до 100-150 лева на ден за луксозни модели. Предлаганите услуги включват и допълнителни екстри като детски седалки, навигационни системи и пълна застраховка.

Насладете се на спокойствие и удобства

Успоредно с горещите слънчеви лъчи, на плажовете в Равда ще можете да се радвате и на изключително фин пясък. Лесно ще си представите, че докосвате коприна, а около вас ще звучи вълшебната музика на морските вълни.

А след един такъв ден, изпълнен с красиви емоции, ще можете да разпуснете в някой ресторант, наслаждавайки се на морска или традиционна кухня. Тук, разбира се, не липсват и нощни заведения. А ако искате нещо още по-вълнуващо, Слънчев бряг с неговия неспирно кипящ живот е само на няколко километра разстояние.

Близки забележителности и курорти

Ако решите да отседнете в Равда и искате да разгледате нещо наистина неповторимо, препоръчваме ви Старият Несебър. С личен автомобил или с такъв под наем, тази разходка ще е невероятно преживяване. Ще можете за кратко да се потопите в древната атмосфера и завинаги да си запазите спомена за едно незабравимо преживяване. Отивайки до Несебър, няма да изгубите нито минутка от времето си.

В този регион има още много курорти, до които можете да отидете. Разстоянията не са големи, а придвижването до тях е лесно и бързо. Много туристи пристигат до морето със самолет или просто решават да си спестят грижите за личния автомобил, ползвайки рент а кар услуги.

За тяхно удобство в Равда има множество фирми, предлагащи коли под наем. Това е най-бързият и лесен начин да достигнете до избраната от вас дестинация, без да се съобразявате с обществен транспорт.

Областният град Бургас и близки населени места

На около 30 км от Равда се намира областният град Бургас. Той е важен културен и икономически център, предлагащ множество забележителности и развлечения. Бургас е идеално място за еднодневна екскурзия, където можете да се насладите на богатата културна програма и исторически забележителности.

Други близки населени места като Поморие, Свети Влас и Елените също предлагат интересни възможности за разходка и забавления.

Заключение

Равда се намира на едно от най-желаните места за почивка на българското Черноморие. Заради запазеното спокойствие и близостта до оживените курорти, това е примамливо място както за наши, така и за чуждестранни туристи.

Една разходка до изпълнените с глъчка комплекси не е никак трудна, а след това блажената отмора по равденските плажове винаги действа живително. Изберете Равда за вашата почивка и се насладете на красивите плажове, разнообразните заведения и безброй възможности за забавление.

Имате нужда от наемане в Равда? Обърнете се към София Рент А Кар, за да сте сигурни в своя избор! ☎ +359 876 337 273

Последни публикации