Равда - летни лагери и море

Равда - летни лагери и море

Още през времето на социализма Равда беше синоним на летни лагери и море. Това е и причината много хора, които тогава са били малки, да посещават този курорт. И макар днес Равда да е много по-различна от онова време, едва ли някой съжалява, че е дошъл. Независимо дали идвате за пръв път, или се връщате, подтиквани от някаква носталгия, това селце ще Ви очарова.

Коли под наем Равда

Равда – идеалното място за любителите на спокойствието и чистият въздух

Равда се намира в южната част на българското крайбрежие на Черно море, съвсем близо до Слънчев бряг. А това си остава най-примамливият район за летуване, който ненапразно се нарича „българската Ривиера”. Тук са още Несебър, Свети Влас, Поморие, Елените и други известни курорти.Заради голямата посещаемост на тези места от туристите, разрастването на комплексите е придобило такива мащаби, че на практика плажовете им се сливат.

Равда по никакъв начин не отстъпва на големите градове откъм удобства. От квартири и хотели, до ресторанти и таверни, тук ще имате избор къде да отседнете и какво да похапвате. А ако Ви се прииска да смените атмосферата, то ще можете да отскочите до друг курорт бързо и лесно, тъй като има фирми, които предлагат коли под наем в Равда. Така ще имате свободата да отидете където решите, и безгрижието да не мислите за личния си автомобил или какъвто и да било друг транспорт.

Успоредно с горещите слънчеви лъчи, на плажовете в Равда ще можете да се радвате и на изключително фин пясък. Лесно ще си представите, че докосвате коприна, а около Вас ще звучи вълшебната музика на морските вълни. А след един такъв ден, изпълнен с красиви емоции, ще можете да разпуснете в някой ресторант, наслаждавайки се на морска или традиционна кухня. Тук, разбира се, не липсват и нощни заведения. А ако искате нещо още по-вълнуващо, то Слънчев бряг, с неговия неспирно кипящ живот, е само на няколко километра разстояние.

Ако решите да отседнете в Равда, и искате да разгледате нещо наистина неповторимо, препоръчваме Ви Старият Несебър. С личен автомобил или с такъв под наем в Равда, тази разходка при всеки един случай ще е невероятно преживяване. Ще можете за кратко да се потопите в древната атмосфера, и завинаги да си запазите спомена за едно невероятно преживяване. Отивайки до Несебър, Вие няма да изгубите напразно нито минутка от времето си.

В този регион има още много курорти, до които можете да отидете. И тъй като разстоянията не са големи, придвижването до тях не е никакъв проблем. Много от туристите пристигат до морето със самолет, или просто решават да си спестят грижите за личния автомобил и ползват друг транспорт. За тяхно и Ваше удобство, своите офиси за наемане на автомобил в Равда са разположили достатъчно фирми. Това е най-бързият и лесен начин да достигнете до избрана от Вас дестинация, без да се съобразявате с обществен транспорт.

Равда - плаж с пясък на кристали

Равда – заровете пръсти в мекия пясък на Черно море

Равда се намира на едно от най-желаните места за почивка на българското Черноморие. Заради все още запазеното спокойствие и близостта си до оживените курорти, това е примамливо място както за наши, така и за чуждестранни туристи. Една разходка до изпълнените с глъчка комплекси не е никак трудна, а след това блажената отмора по равденските плажове винаги действа живително. Точно поради тези причини Равда е избор за много хора. Курортът е събирателен образ на най-желаните от летуващите преимущества.

Ако и Вие изберете Равда, ще можете да се радвате на едни от най-хубавите български плажове, да се забавлявате в различни по вид заведения, да опитате водни ски или уиндсърфинг, да си направите морска екскурзия с корабче, или с автомобил в Равда да отидете до друго красиво място.

Така или иначе, веднъж дошли в Равда, ще бъдете вечно запленени от чара на това място. И, естествено, ще пожелаете да се върнете отново. И без значение дали само по плажовете в този курорт, или ще отидете и до други места, ползвайки наето превозно средство в Равда, Вие ще осигурите на себе си и близките Ви хора чудесни изживявания и неповторими емоции.

Имате нужда от наемане в Равда? Обърнете се към София Рент А Кар, за да сте сигурни в своя избор ☎ +359 876 337 273!