Контакти

ж.к. Манастирски ливади 28
1404 София

Понеделник – Петък: 09:00 – 18:00
Събота и Неделя: 10:00 – 16:00

Спидикарс офис отвътре

Нашата цел е да ви предложим удобство и комфорт при наемането на автомобил в София. Ние се стремим да отговорим на всички ваши изисквания и да ви осигурим превозно средство, което ще направи пътуването ви приятно и безпроблемно.

На разположение сме с разнообразен автопарк, включващ икономични, стандартни, компактни автомобили, джипове, минивани и бусове 8+1.

Адрес на SofiaRentaCar.bg

За ваше удобство, нашият офис се намира на централно и леснодостъпно място в София. Можете да ни посетите на следния адрес: ж.к. Манастирски ливади 28, София

Тук ще намерите професионален и любезен екип, готов да ви съдейства с избор на подходящ автомобил и да отговори на всички ваши въпроси.

Имейл за контакт

Ако предпочитате да се свържете с нас по електронен път, можете да ни пишете на следния имейл адрес: office@sofiarentacar.bg

Нашите служители ще отговорят на вашите запитвания възможно най-бързо и ще ви предоставят необходимата информация за наличните автомобили, условията за наем и специални оферти.

Телефон за контакт

За директна връзка с нас, моля обадете се на: +359 876 337 273

Нашият телефонен номер е на разположение за бързи запитвания, резервации и консултации. Независимо дали планирате кратко или дългосрочно наемане, ние ще ви предложим най-доброто решение според вашите нужди.

Защо да изберете SofiaRentaCar.bg?

Широк избор от автомобили: Предлагаме различни категории автомобили, включително икономични, стандартни, компактни модели, джипове, минивани и бусове 8+1, за да задоволим всички ваши нужди.

Конкурентни цени: Ние се стремим да предложим най-добрите цени за коли под наем на пазара, без да компрометираме качеството на услугата.

Професионално обслужване: Нашият екип е обучен да ви предостави персонализирана помощ и съвети при избора на автомобил.

Удобно местоположение: Офисът ни в ж.к. Манастирски ливади е лесно достъпен и предлага удобен начин за получаване и връщане на автомобила.

Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време! Благодарим ви, че избрахте SofiaRentaCar.bg за вашия надежден партньор за коли под наем в София. Очакваме с нетърпение да ви помогнем да направите вашето пътуване комфортно и приятно.