Несебър - романтика и стил

Несебър - романтика и стил

Когато чуете Несебър, то неминуемо ще се сетите за Стария град. Ненапразно обявен за архитектурно-археологически резерват през 1956 година, той е сред най-уникалните места, които могат да бъдат посетени в България.

През древността Несебър е бил ключов фактор в търговията и голям пристанищен център, за което и до сега има видими следи. Освен емблематичната вятърна мелница, тук ще имате възможността да обърнете внимание на  още много забележителности.

Рент а кар услуги Несебър

Несебър принадлежи към най-старите градове в цяла Европ, не пропускайте да го посетите!

Носещ името Месамбрия през Античността, след това Месемврия през Средновековието, Несебър принадлежи към най-старите градове в цяла Европа.

Заедно с музеите, византийските терми, крепостните стени, Вие ще можете да разгледате и множество църкви, които са своеобразна енциклопедия на българското християнско строителство. Тук се намират и най-старите ранно християнски паметници в България.

Въпреки упадъкът, претърпян през турското робство, все още има добре запазени базилики, които си заслужава да бъдат разгледани.

Заради своята древност и ценни археологически находки, Несебър е в списъка на Юнеско като паметник на световното културно наследство. Дори само тези причини за достатъчни, за да изберете да посетите това място .

Смесицата от старинна красота и модерни удобства прави Несебър търсена дестинация за почивка от много хора. Това, естествено, е предпоставка за натоварено движение и напрегнат трафик.

Ако посетите офисите за коли под наем в Несебър, Вие бихте си спестили ежеминутното притеснение за личния Ви автомобил, и по този начин ще осигурите за себе си и близките си една безпроблемно изживяна ваканция. Ще имате достъп до редица места, които ще Ви заредят с приятни и трайни емоции.

Както във всеки съвременен град, и тук има всички удобства, на които хората се нуждаят днес. Ще намерите и фирми за наемане в Несебър, а това ще Ви даде възможност да посетите максимален брой интересни места.

Разположен на север от Бургас, Несебър се намира до най-големия роден морски курорт – Слънчев бряг. Това е допълнителна възможност да разнообразите лятната си почивка с разходка до там.

Съвсем близо са Поморие, Равда и луксозния курорт Свети Влас. Отиването няма да е никакъв проблем, ако се възползвате от предлаганите автомобили в Несебър.

Освен прекрасните плажове, в Несебър ще намерите още много и различни забавления. Ще имате избор между различни ресторанти, предлагащи традиционна или световна кухня, заведения с разнообразни стилове, които със своята атмосфера ще допринесат за перфектното настроение на Вас и Вашите близки.

Безбройните хотели, барове и дискотеки са допълнение към усещането, че тук нищо не липсва. А ако Ви хрумне пък  да се поглезите, освен автомобил в Несебър, можете да си наемете и яхта. Това забавление ще внесе съвсем различен привкус на така чаканата от Вас почивка.

Естествено, използвайки автомобил в Несебър, за Вас няма да представлява никаква трудност да посетите разнообразни места. Дори ще си спестите нервите от чакане на автобус или грижите за личния Ви автомобил.

Несебър - стар град

Старият град на Несебър е едно очарователно място което задължително трябва да посетите!

Задължително трябва да отидете до „Парадайз” – това е най-големият аквапарк у нас. Неговите атракции са разположени на 46 декара, и ще имате възможност да опитате различни забавления, които ще прогонят всяка следа от скука и отегчение.

Уникални преживявания ще Ви предложи и разположения в западната страна  на Несебър екшън аквапарк, който е с площ 24 000 квадратни метра.

Докосвайки се до древната красота и култура, в Несебър по никакъв начин няма да сте лишени от съвременните удобства, на които всеки е свикнал. Ще имате възможност да избирате между хотели и станалите вече традиционни квартири, които местните хора отдават на туристите.

Голямото разнообразие от заведения няма да Ви позволи да изпитате еднообразие. А ако посетите офис на специализирана фирма в Несебър, лесно ще си организирате еднодневна екскурзия до още някое интересно място.

Ако Несебър е изборът Ви за лятна почивка, то задължително ще съберете голяма колекция от незабравими спомени, вълнуващи емоции и горещи слънчеви лъчи.

Нуждаете се от качествен автомобил в Несебър? Възползвайте се от предложенията на София Рент А Кар за МПС под наем! ☎ +359 876 337 273