Има много обстоятелства при, които би било много по-удачно да се наеме автомобил, отколкото да се използва друг вид обещствен транспорт.

От една страна знаете, че можете да разчитате на нов модел автомобил, който е чист, поддържан и способен да ви закара там, където отивате.

От друга страна можете да изберете сред най-различни видове коли, изцяло според вашите нужди и това колко хора ще бъдат транспортирани. Дори можете да вземете ванове под наем – може би най-удобните от всички видове автомобили под наем с цени в сайта на SofiaRentACar.bg.

Предимствата да наемете ван

Предимствата на това да вземете ван под наем, е че ще разполагате с просторен, комфортен и способен автомобил. Те са подходящи за транспорт на големи групи от пътници, до 7 човека наведнъж, без да се прави компромис с комфорта на самите пасажери.

Ако вземете миниван под наем, вие ще разполагате не само с място за пасажери, но и място за техния багаж.

Те са проектирани да бъдат перфектната семейна кола, с удобство за всеки член, с достатъчно пространство за всеки и всичко това върху удобна платформа на четири гуми.

Размерите на подобни коли оставят впечатление на сигурност и стабилност, което е страхотен избор, когато планувате да пътувате на дълги разстояния.

Ако искате да намерите автомобил, който да дава комфорта на джип, но да има достатъчно място за 7 човека и техните багажи, то правилният избор да вземете ванове под наем.

Кога е удачно да вземете ванове под наем

Поради тяхната просторна вътрешност, вановете много често се избират, когато удобството при пътуване на дълги или кратки разстояния е от огромно значение.

Не е нужно да изпълните капацитета на подобен автомобил на 100%, винаги можете просто да се насладите на удобствата му, дори да планувате пътуване с 3-4 пасажера.

Други удачни ситуации, в които можете да изберете да вземете различни ванове под наемю, е ако прави тест драйв, но искате да прекарате по-дълго време с автомобила.

Ако смятате да закупите подобен автомобил, но не сте съвсем сигурни дали е за вас, или просто искате да прекарате повече време с него, за да го усетите по-добре, то ние сме насреща.

Защо да изберете своята кола от SofiaRentACar.bg

Ние предоставяме надеждна услуга за коли под наем из цяла България, наред с много други услуги свързани с транспорт на хора и персонал.

Нашата широка мрежа ни позволява да ви предоставим най-доброто обслужване в този бранш, където и да се намирате.

Не само това, богатото разнообразие от автомобили ви дава възможност да пропътувате предвиденото разстояние с комфорта и удобствата, от които имате нужда – на най-добрите цени на пазара.

Sofiarentacar.bg предлага класически модели ванове под наем на атрактивни цени. Автомобилите са с висок клас оборудване и разполагат с огромно място за багаж. При пътуване осигуряват максимален комфорт за всички хора, които са в автомобила.

Автопаркът включва няколко вана под наем:

  • Ford Galaxy
  • Volkswagen Touran
  • Citroen Berlingo
  • Opel Zafira

Всички те разполагат с 5+2 места за пътници и са подходящи за голяма компания или многобройно семейство.

Цените започват от около 40 евро при наем на ван за 2-3 дни. В случай че наемете автомобила за по-дълъг срок цената може да намалее драстично. За колкото по-дълъг срок се наема един автомобил, толкова по-изгодно е за наемателя.

Ванът предлага много предимства, като най-изразените характеристики са:

  • Изключителен комфорт за всички пътуващи;
  • Достатъчно обем на багажното помещение;
  • Мощност, напълно адекватна на максимално натоварен ван;
  • Избор между автоматична и ръчна скоростна кутия;
  • Наличие на всички необходими екстри.
Да, за всеки нает автомобил задължително се оставя депозит, който се възстановява след приключване на периода за наем на вана. Това е стандартно условие, което се прилага за защита от евентуални проблемни ситуации, свързани с наемането на колата.
Краткият отговор на този въпрос е да, можете. Практиката е показала, че е желателно поне два дни предварително да заявите автомобила, който желаете да наемете, тъй като е нужно време да подготвим документацията и самия автомобил. Най-вече е важно, защото може самия ван, който сте избрали, в момента да е отдаден под наем и да се наложи да избирате от наличните коли в гаража.