• Радослав Марков / 28.07.2022 09:59

  Много сме доволни от екипа на SofiaRentACar.bg. Организацията и комуникацията са отлични. Голяма част от автопарка са почти чисто нови коли. Не сме имали никакви проблеми. Със сигурност ще се възползваме пак от услугите им.

 • Михаела Цветковска / 26.05.2022 16:43

  Любезни, възпитани и коректни служители. Комуникацията е бърза и лесна. Гъвкави и готови да помогнат. Дори ме научиха да карам автоматик. Колата беше в прекрасно състояние. Когато пак ми се наложи, отново ще използвам Спийдикарс. Благодаря.

 • Красимир / 10.01.2022 16:40

  Наех ML джипа за абитуриентския бал на сина ми. Изключително коректен екип, нямах никакви проблеми, а и цените са супер. Със сигурност бих използвал услугите на SofiaRentACar.bg в бъдеще, без значение за какво са ми необходими.

 • Armin H / 05.09.2021 17:02

  I have rent a car here for 3 days, I can recommend their service.. Thank you very much they are professional and cheap. Toyota Corolla was an very nice car to drive in.. 5 stars! I will use SofiaRentACar.bg when I am back in Sofia again!

 • Стефан Стойчев / 16.01.2021 18:14

  Обслужването винаги е на високо ниво. Колите са в отлично състояние,нови и никога не съм имал приблем с техен автомобил,служителите са винаги приветливи ,точни, приятелски настроени и винаги полезни. Комуникацията е била винаги много лесна. Доволни сме и винаги ползваме услугите им.

 • Владимир Велчев / 10.09.2020 18:05

  Най-коректните РентАКар в България. Помогнаха ни в беда. При заключен ключ в багажника и кола в чуждбина ни изпратиха възможно най - бързо резервен ключ. Прибрахме се навреме. Вече 3 години поред ползваме SofiaRentACar.bg. Ще продължим и за в бъдеще. Препоръчвам ги на всички, които имат нужда от надежден автомобил под наем. Супер точно обслужване.

 • Карла Събева / 10.01.2020 17:57

  Ползваме услугите им вече от доста години. Много коректни, точни и вежливи всеки път. Реагирали са на наши спешни искания дори от днес за утре! Колите са били винаги в изправност и току що изчистени, когато ги вземем. Докарват ни ги, където се разберем, без проблем. Цените са им конкурентни, хората са много приятни и фирмата е наистина фокусирана към клиента. Продължавайте все така, а ние ще ви препоръчваме на все повече хора!

 • Stefka Elincheva / 18.11.2019 18:23

  Ползваме услугите на вече няколко години - ценовата политика е проста и ясна, без допълнителни такси - както за един-два дни, така и за няколко седмици. Винаги коректни, чакащи те навреме на летището, идващи до вкъщи, за да вземат обратно колата - с усмивка на лице служители и собственик, с който е удоволствие да се работи. Искам да отбележа, че при последния ни престой в България се наложи да удължим времето за ползване - запазихме същата кола, и цената за целия наемен период бе прекалкулирана със съответната отсъпка. Благодаря ви за страхотния сервиз - продължавайте все така!

 • Румен Гочев / 16.07.2019 19:16

  Много се радвам, че ползвах услугите ви. Продължавайте все така!

 • черкесов андрей / 18.05.2019 19:39

  Препоръчвам на всички. Отлична работа. Хубави автомобили и персонал.

 • Plamen Velinski / 09.05.2019 14:53

  Спечелен съм. Никакви бюрократични спънки, доставка и прибиране от мой адрес, колата безупречна, служителите ведри и услужливи. Пожелавам успех в бизнеса и живота!

 • Светла Димова / 08.04.2019 00:31

  Препоръчвам с две ръце 👐. Прибирам се, често до България и винаги ползвам коли под наем. Бях клиент на друга фирма от 10г най малко, но ето виж, че промяната винаги носи позитивни емоции. Много приятно изненадана останах от ВСИЧКО . Спокойно мога да кажа, че от моя страна ме имате като клиент. ✔️ Перфектни коли ✔️ Персонала е изключително любезен,професионален и отзивчив. ✔️ Цена е на повече от ниво за предоставените услугите. Благодаря Ви за вашия принус моята почивка да премине много по приятно от очакваното. 😘 До нови срещи SofiaRentACar.bg

 • Andrey Korshkov / 04.04.2019 23:14

  Непрекъснато използвам услугите за коли под наем на компанията SofiaRentACar.bg. Там винаги има изгодни и привлекателни цени, особено ако ви се наложи да пътувате извън България - например в Гърция или Сърбия. Разполагат и с професионален екип от мениджъри. Голяма част от хората там говорят много добър руски и английски език. В автопарка на компанията почти всички нови автомобили са в отлично техническо състояние. Всичките им услуги се изпълняват винаги навреме и професионално. Препоръчвам компанията SofiaRentACar.bg. Може да се уверите сами - няма да съжалявате. Желая на компанията просперитет и още много клиенти.

 • Nayden Damaskinov / 04.04.2019 07:43

  Обикновено хората бързат да оставят отзиви, особено когато не са доволни от нещо - това е нормално! @ SofiaRentACar.bg - поздравления, справяте се много по-добре от очакваното! Уебсайт - 10 от 10, реакция - 10 от 10, качество на автомобилите (4х4 в моя случай) - 10 от 10. И накрая - ДА, определено ще използвам услугите ви отново и отново. Също така силно ПРЕПОРЪЧВАМ на други потенциални клиенти !!! Честно казано не мога да посоча дори едно нещо като негативно. Сърдечни поздрави !!!

 • Диана Станева / 28.03.2019 15:55

  Много добра фирма. Не живея в България, но при всяко прибиране винаги ги използвам. Колите са винаги перфектни, точно както са на сайта, чисти, и на време 😊. При последното ми прибиране използвахме трансфер от летището до хотела което беше супер. Със сигурност ще продължавам да ги използвам за в бъдеще и да ги препоръчвам на всички. 😊

 • Иван Петров / 22.03.2019 16:49

  Най-добрата рент-а-кар фирма! Млад, гъвкав и отзивчив екип, готов да съдейства по всяко време.

 • Александрина Борисова / 10.01.2019 22:00

  Не знам дали Ви се е налагало да използвате услугите на фирми за коли под наем в България. Пътувам доста и в чужбина мога да направя сравнение... Та наложи ми се да наема автомобил от SofiaRentACar.bg за мен и мои приятели от Австрия, с който да пообикаляме из страната покрай новогодишните празници, за да им представя нашите красоти. Оказа са, че освен от природата гостите ми, както и аз бяхме изключително впечатлени и от обслужването на "Спидитата". Удобството на автомобила, коректността на момчетата от екипа, както и съветите им за по-приятно протичане на екскурзията им бяха от най-висока класа. Тази нова година започна така както си я представяхме - красива, емоционална и зареждаща. Голяма част за това се дължи и на SofiaRentACar.bg. Ако на някой му се налага да прави избор, подобен на моя и избере тази фирма няма въобще да съжалява. Благодаря Ви момчета и успех. Пак ще се видим

 • Димитър Миков / 09.01.2019 10:03

  Най-добрата rent a car фирма! Млад, гъвкав и отзивчив екип, готов да съдейства по всяко време.

 • Fetie Hamza Kocak / 28.06.2018 14:50

  Благодарим много за страхотното обслужване и отношение към нас, професионално и бързо. Оставаме ваше клиенти и ще препоръчваме услугите ви на всякъде. Съотношението между Цена и качество са непобедими! Успех и до скоро!!

 • Казимир Колесников / 21.05.2018 20:11

  Използвам услугите на компанията за трети път. Представителят на SofiaRentACar.bg все още ... просто ме чакаше на летището, където бързо издадоха документ. Цените са повече от разумни, колите са като нови. Бързо и без излишни формалности колата вече е предадена при тръгване на летището.
  Благодаря ви много SofiaRentACar.bg за вашата доброта и с чисто сърце мога да препоръчам SofiaRentACar.bg (SofiaRentACar.bg Ltd).

 • Цветелина Ивова / 24.04.2018 22:22

  Наемам вече с SofiaRentACar.bg 5 пъти.

  Тази компания, техният персонал и техните коли са малко над върха.

  Много отговорен, отзивчив, професионален и гъвкав. Автомобилите са в перфектно състояние, нови, безопасни и удобни.

  Това, което най-много ценя, е приятелското отношение на екипа и вниманието към детайлите. Аз съм от София, но пътувам много, така че това е най-доброто решение за мен винаги да има добре поддържано, оборудвано и безопасно превозно средство.

  Благодаря ви момчета!

 • Steffen Hilger / 07.03.2018 13:56

  Перфектно обслужване! SofiaRentACar.bg направиха индивидуално и честно предложение за мен да пътувам до Банско. Бях много доволен от манипулацията, манипулацията и разбира се самата кола. Честито отново !!!

 • Svetlin Staykov / 07.03.2018 13:56

  Ползваме компанията, като корпоративни клиенти от години. Една коректна фирма с грижа към колите си и клиентите!

 • Yani / 22.02.2018 17:54

  Използвах SofiaRentACar.bg за първи път и имах толкова голям опит. Ясна и полезна комуникация както по имейл, така и по телефона. Членовете на екипа обмислят и се уверяват, че нямам проблеми с резервацията за кола под наем.
  По отношение на цените получих изключителна стойност на парите, наистина добре поддържано превозно средство с платен данък за винетки, добри гуми, пълен резервоар, готов за отиване и нищо за притеснение :) Те също бяха много полезни за управление на промените във времето според моя полет график.
  С нетърпение отново ще използваме услугите на SofiaRentACar.bg. Благодаря ти!

 • Кристиян Табаков / 06.02.2018 12:52

  Здравейте,

  С моята сьпруга искаме да изкажеме нашите
  най-искренни благодарности кьм фирма SofiaRentACar.bg.Благодарности кьм Станислав Василев и неговия екип за толерантноста,любезноста и професионализма с които работят.
  Истинска фирма с истински хора!
  Благодаря,че ви има.
  Желаем Ви много Успехи…

 • Nick Kolev / 14.11.2017 18:55

  Използвам SofiaRentACar.bg през последните 6 години, обикновено през летните и / или зимните ваканции в България и те осигуряват постоянно изключителна услуга. Ние сме четиричленно семейство и пътуваме с две малки деца и те винаги полагаха усилия да намерят подходяща за нас кола. През годините съм наемал различни коли от тях и превозните средства винаги са били много чисти и в отлично състояние. Впечатлението ми е, че те актуализират своя флот редовно и го поддържат модерен и актуален. Никога не съм изпитвал никакви технически затруднения с автомобилите по време на шофиране или в България, или в чужбина (Гърция. Като цяло, по моя опит, SofiaRentACar.bg е отлична стойност и предоставя страхотно обслужване на клиенти.

 • Ина Деянова / 08.11.2017 17:17

  Здравйте ,

  от няколко години ползвам услугите на SofiaRentACar.bg и съм изключително доволна. Винаги се стараят да намерят най-подходящото решение и да предложат бърз и удобен достъп до автомобил и то на добра цена.
  Мога само да препоръчам и да благодаря за коректното отношение.
  Пожелаваме им много успехи за напред .
  Благодарим на Станислав Василев и целия екип.

 • Bonnemain Raphael / 05.11.2017 01:42

  Използвахме скоростни коли много пъти през годините и винаги сме били изключително доволни от техните автомобили и услуги. Винаги любезни, общуващи и уреждащи, Станислав Василев и неговият екип са хората, с които трябва да се свържете, ако трябва да наемете кола в България. Голямо благодаря, пожелаваме ви най-доброто!

 • Maroulis Елка / 02.11.2017 14:06

  Мисля, че сме едни от първите клиенти на SofiaRentACar.bg и искаме да им кажем едно голямо Благодаря .
  Вече 10 години използваме техните услуги и искаме да ги поздравим за качеството на техният сервиз, за милото отношение, за любезността, отзивчивостта и професионализма. Автомобилите им винаги са в перфектно състояние.
  Пожелаваме им много успехи за напред .
  Благодарим на Станислав Василев и целия екип.

 • Zina de Vries / 30.10.2017 13:21

  Здравйте ,
  От много години ползвам услугите на SofiaRentACar.bg и искам да изкажа моите най- сърдечни благодарности към фирмата и най вече и към Станислав Василев за професионалното им отношение към клиентите.
  На скоро фирмата направи 10години от както е създадена и по този случай искам да им пожелая още много безкрайни професионални години .
  Сърдечни поздрави и доскоро

 • Бисерка Барова / 27.10.2017 17:38

  Искам да изкажа моята благодарност към Станислав Василев и неговото професионално отношение към мен и моето семейство . Всяка година при връщането ни в България ползваме неговите услуги за автомобил под наем и всяка година ние си тръгваме наистина доволни от неговите услуги . Пожелавам на Него и на цялата фирма SofiaRentACar.bg професионални успехи. Мой те сърдечни поздрави. :)

 • Румен Панчев / 13.10.2017 14:45

  Искам да изкажа огромната си благодарност от професионалната работа на SofiaRentACar.bg. С такова сърцато отношение към клиентите Ви си гарантирате развиващ се и успешен бизнес. На Вашите бъдещи клиенти искам да кажа – доверете се напълно на коректността на хората от SofiaRentACar.bg. Аз ползвах техните услуги при организиране на сватбено тържество и сега мога да посъветвам всички бъдещи младоженци да се доверят на SofiaRentACar.bg. Не е необходимо да превръщате придвижването на Вашите гости във Ваш проблем. Обадете се на SofiaRentACar.bg, изпратете сватбения план, кажете колко автомобила са Ви необходими и оставете всичко останало в ръцете на професионалистите от фирмата.
  Още един път, искрено Ви желая успех.

Като компания за отдаване на коли под наем, която се стреми да осигури максимално удовлетворение на потребителя, за нас обратната връзка е изключително ценна.

Вслушваме се в мнението на всеки клиент, в случай, че има какво да подобрим в работата си. Особено се гордеем, когато доволни клиенти изказват похвали, тъй като тогава разбираме, че усилията ни да бъдем безупречни в обслужването дават резултат.

През годините сме доказали на много потребители че това, че са имали лош опит с подобна компания, не означава, че всички rent-a-car наемодатели са некоректни. Гордеем се, че сме успели да спечелим отново доверието им и да им докажем, че при нас няма да бъдат повторно разочаровани.

Изключително се радваме също така, че много от клиентите ни, щом веднъж са останали доволни, продължават да се възползват от услугите ни години след това.

Отзивите в нашия сайт ще ви помогнат да добиете представа какво точно можете да очаквате от нашия екип и смятаме, че изключително точно отразяват нашите усилия и старание.  

Как да оставите отзив

Не се колебайте да ни оставите обратна връзка, за да продължаваме да се подобряваме.

Използвайте формата за обратна връзка, като въведете своето име и в няколко изречения ни разкажете вашите впечатления от преживяването.

Именно клиентските отзиви са нещо, което ни мотивира да не спираме да се стараем и да влагаме максимума от усилията си, когато ви предоставяме нашите услуги.

Разчитаме на честността на своите клиенти, затова и ние сме честни, когато ви обещаваме качество на услугите, любезни служители и бързо реагиране когато ни потърсите.