Стандартен

Toyota Corolla
Стандартен

Класът стандартен включва коли, които са от типа седан или комби и които са много подходящи в случай на наемане от по-голяма група от хора и/или особено, ако разполагат с голямо количество багаж за транспортиране. Стандартните автомобили може да разгледате в Sofiarentacar.bg.

Предлагаме за отдаване под наем на следните модели автомобили:

  • Skoda Octavia
  • Volkswagen Golf
  • Hyundai Elantra
  • Toyota Corolla
  • Volkswagen Jetta

В Sofiarentacar.bg предлагаме едни от най-конкурентните и атрактивни цени на пазара, като в този клас наемът на автомобил може да бъде дори около 20 евро на ден. Цената зависи от избраното превозно средство, времето и срокът за наем.

По всяко едно време на денонощието може да разгледате детайлно всеки един автомобил в сайта Sofiarentacar.bg. В специалния раздел за Стандартни коли е поместен списък с всички наши предложения, както и подробни технически параметри за тях.

Най-бързият вариант е да изберете подходящия автомобил за ползване и до заявите срока, за който желаете да го използвате, директно през сайта Sofiarentacar.bg. Може да позвъните на +359 876 337 273, ако ви е по-удобно, както и да ни посетите на място в офиса в София, в Манастирски ливади.

Да, много често хората се колебаят какъв автомобил да наемат, тъй като не са сигурни дали ще им е достатъчно комфортно или дали ще побере багажа им. Тъй като това са въпроси, които няма как да се представят в сайта, съветваме ви да ни потърсите. Имаме над 10 години опит и можем да ви съдействаме по подобни въпроси.