Стандартен


Стандартните автомобили под наем носят това наименование, тъй като олицетворяват всичко това, което останалите автомобили не са. Те са обемисти, мощни, удобни и най-вече – лесни за каране.

Те са комбинацията между останалите 4 вида автомобили, които предлагаме, и идват с добавен бонус – всички модели с автоматична скоростна кутия.

Защо много хора избират стандартен автомобил под наем

Причината много хора да избират един стандартен автомобил под наем, е понеже той може да свърши най-много работа.

Те са лесни за управляване, изключително адаптивни за условията на пътя, както и невероятно мощни, което означава, че са удобни за превозване на повече от двама души.

Те са отличната платформа за семейни пътешествия, тъй като идват с по-голям и обемист багажник, повече място на задния ред, както и доста екстри свързани с комфорта на пасажерите.

Предимствата на стандартните автомобили под наем

Предимствата на стандартните автомобили под наем, които можете да намерите на SofiaRentACar.bg, са че всички модели са с автоматична скоростна кутия.

Този вид автомобили са изключително лесни за каране, не само на дълги разстояния, но и в градски условия.

Благодарение на автоматизацията на приключване на скорости, вие можете значително по-лесно да прекарате времето си зад волана, без да се налага дори да мислите за скоростта, в която се намирате.

Много от предоставените тук модели са тип „комби”, което е най-обемистият вид автомобил след високо проходимите 4х4 коли.

Защо да се спрете на услугите на SofiaRentACar.bg

Причината да се спрете на услугите ни, е понеже тях можете да намерите не само на сайта ни, но и в почти всяка точка на страната. Това означава, че където и да се намирате, каквото и да търсите, с какъвто и бюджет да разполагате, вие можете да откриете перфектния автомобил за вашите нужди, и то на отлична цена.

Не отлагайте най-приятното преживяване при наемане на автомобил под наем и изберете нашия стандартен модел автомобили още днес.

Класът стандартен включва коли, които са от типа седан или комби и които са много подходящи в случай на наемане от по-голяма група от хора и/или особено, ако разполагат с голямо количество багаж за транспортиране. Стандартните автомобили може да разгледате в Sofiarentacar.bg.

Предлагаме за отдаване под наем на следните модели автомобили:

  • Skoda Octavia
  • Volkswagen Golf
  • Hyundai Elantra
  • Toyota Corolla
  • Volkswagen Jetta

В Sofiarentacar.bg предлагаме едни от най-конкурентните и атрактивни цени на пазара, като в този клас наемът на автомобил може да бъде дори около 20 евро на ден. Цената зависи от избраното превозно средство, времето и срокът за наем.

По всяко едно време на денонощието може да разгледате детайлно всеки един автомобил в сайта Sofiarentacar.bg. В специалния раздел за Стандартни коли е поместен списък с всички наши предложения, както и подробни технически параметри за тях.

Най-бързият вариант е да изберете подходящия автомобил за ползване и до заявите срока, за който желаете да го използвате, директно през сайта Sofiarentacar.bg. Може да позвъните на +359 876 337 273, ако ви е по-удобно, както и да ни посетите на място в офиса в София, в Манастирски ливади.

Да, много често хората се колебаят какъв автомобил да наемат, тъй като не са сигурни дали ще им е достатъчно комфортно или дали ще побере багажа им. Тъй като това са въпроси, които няма как да се представят в сайта, съветваме ви да ни потърсите. Имаме над 10 години опит и можем да ви съдействаме по подобни въпроси.