Бусове под наем

Opel Vivaro NEW
Бусове под наем
Mercedesbenz Vito front right side
Бусове под наем

Sofia Rent a Car е сред водещите рент а кар компании, предлагащи коли под наем в София. Това, което ни отличава от останалите фирми в тази сфера е желанието и амбицията на нашия екип да предложим една модерна, удобна и изгодна услуга. Това, което ще откриете при нас е не само отлично подбран автопарк, но и специално внимание към всички наши клиенти.

За да задоволим всички ваши изисквания и да отговорим адекватно на вашите нужди, ние предлагаме няколко категории автомобили от различен ценови клас. По този начин гарантираме максимално удобство и оптимални условия, съобразени с особеностите на всяко пътуване на територията на столицата и страната.

Ние ви предлагаме отлична гама от многоместни автомобили, сред които едни от най-добрите бусове под наем в София. Както всички модели коли, предлагани от нас и микробусите, с които разполагаме са в отлично техническо състояние – окомплектовани, съобразно всички изисквания на КАТ и съвременния потребител.

Резервирайки микробус под наем от София Рент А Кар, вие разполагате с възможност да реализирате с лекота целите на своето пътуване. Ние ви даваме шанс да изберете най-удобния за вашите цели бус под наем в София на изгодни цени, така че не само да покриете най-важните изисквания, но и да си гарантирате комфорт, сигурност и приятно настроение на пътя.

За какви пътувания са подходящи нашите бусове?

Автомобилите от клас 8+1 места са с много широко приложение. Те могат с лекота да се използват при различни поводи, така че винаги да осигурят максимален комфорт на клиентите, които ги използват. Нашите отлични коли са не само на изключително атрактивни цени, но и невероятно функционални – предлагащи достатъчно свободно пространство, места за голям брой пътници и място за всичкия ви багаж.

За семейни екскурзии и ваканции

Организирайте мечтаната почивка на своето семейство, резервирайки бус под наем на топ цени от София Рент а Кар. По този начин ще можете да вземете със себе си всичко необходимо, включително спортна екипировка, палатки, лодки и друго оборудване, което ще направи ваканцията ви наистина незабравима.

За ваканция с приятели

Най-сигурният начин да запазите незабравими спомени от една ваканция е да я прекарате с любими хора. Избирайки да посетите някой от прекрасните ни морски или планински курорти, обезателно резервирайте желаното превозно средство чрез нашата компания. Така ще имате възможност да присъедините към компанията всички свои приятели, без да се притеснявате, че трябва да се лишите от някого, поради липса на достатъчно място.

За превозване на багаж

Местите се в ново жилище или офис и не знаете как да прекарате тежките и обемисти мебели и вещи? Нашите модерни и сигурни микробуси под наем са едни от най-добрите модели, които можете да наемете в София за тази цел. Ние ви даваме възможност на изгодна цена да преместите тежкия и обемист багаж от точка А до точка Б, без излишни условности, напълно независимо от часови графици – изцяло по ваше усмотрение.

При какви условия отдаваме микробуси 8+1 места?

Sofia Rent a Car се стреми да отговори на всички изисквания на своите клиенти, предлагайки условия, изцяло съобразени със съвременните реалности. Ние ви предлагаме удобна онлайн резервационна платформа, на която можете да резервирате най-подходящия за своите цели микробус под наем в София, така че планирането на всяко пътуване да стане бързо, лесно и удобно.

Ние предлагаме безплатна доставка на транспортни средства до летище София или на посочен от вас адрес, както и прибиране на автомобила за наша сметка след края на наемния период. При вземане на бусове под наем в София, вие получавате автомобил в перфектно техническо състояние, платени застраховки и пътни такси, както и допълнителни екстри, които ще направят пътуването ви по-леко и приятно.

Избирайки бус под наем на невероятни цени от Sofia Rent a Car, вие можете да спестите средства, време и нерви, пътувайки свободно, независимо и удобно до всяка дестинация.