Автомобили

В днешни дни достъпът до автомобили под наем в София е изключително лесен. Това е страхотна новина за всеки, който се нуждае от превозно средство и няма налично такова. В такива ситуации не е задължително да се отчайвате и да променяте плановете си, а да се доверите на SofiaRentACar.bg и колите, които предлагаме.

В нашето портфолио от автомобили ще намерите различни по големина и вид превозни средства. Това ви позволява да направите правилният избор на автомобил според вашите нужди.

Процесът по резервиране на превозното средство е много лесен и бърз. Въведете търсените от вас дати, за да проверите дали избрания автомобил е свободен. Към всяка резервация може да добавите допълнителни екстри като детско столче или вериги за сняг.

Какви видове автомобили предлага SofiaRentACar.bg

За да удовлетворим предпочитанията на колкото се може повече хора, ние предлагаме широк спектър от класове и модели автомобили. При нас ще намерите от икономични коли с малки размери, до джипове и 8-месни бусове.

Всеки един от автомобилите, които предлагаме е добре поддържан и технически изправен. Преди наема се съставя приемно-предавателен протокол, където са описани забележки по автомобила от предишни наеми ако има такива.

Любопитни ли сте вече да се запознаете с някои от автомобилите под наем, които може да резервирате чрез нашия сайт? Представяме ви 6 класа превозни средства, от които може да се възползвате все един ден от годината.

Икономичен клас автомобили

Всички познаваме икономичните автомобили по компактните им размери и използването на малко гориво. Техните предимства са лесната поддръжка и ниското замърсяване на околната среда. Те са подходящи за градски условия, а някои от тях се предлагат и с автоматична скоростна кутия.

Клас компактни коли под наем

Тези автомобили са известни със своя компактен размер благодарение, на който са много подходящи за града и особено за моментите, в които изпитвате затруднения с паркирането. Компактният им размер не е за сметка на мощността, а напротив. Компактните автомобили са страхотен избор ако търсите добро съотношение между мощност и размер.

Стандартен клас автомобили

Под стандартен разбираме всичко, което на първо четене може да си представите за един автомобил – мощни, средни по размер, обемисти и удобни при возене. Всички автомобили тип седан, които предлагаме в тази категория са оборудвани с автоматична скоростна кутия, което ги прави изключително лесни за управление.

Джип 4х4

За феновете на SUV сме подбрали стилни джипове 4х4, с които всяко едно пътуване ще е плавно и удобно. Тези превозни средства могат да се използват в града, но са много по-подходящи за шофиране в извън градските райони и особено по планините.

Миниван 5+2 под наем 

Помислили сме и за големите семейства. За тях специално предлагаме миниван с 5+2 седалки и голям багажник, който да побере багажа на всички пътуващи. Тези видове автомобили предлагат едно комфортно пътуване за всички пасажери.

Бус 8+1

За големите компании специално предлагаме полезни решения. Бусовете 8+1 са подходящи за пътуване на дълго разстояние в компанията на повече членове на семейство или приятелите. Тези автомобили са подходящи и за пренасянето на багаж в града или между няколко града.