Икономичен


Икономичните коли могат да се характеризират най-добре с техните компактни размери и мало-кубични двигатели. Те много често са или на бензин или на модифициран бензинов двигател с газова уредба.

На преден план в транспортните планове на модерните хора излиза именно специфично икономичен вид автомобил, които е пъргав, не замърсява околната среда и е невероятно лесен за поддръжка.

Защо да изберете икономична хечбек кола под наем

Причината да изберете икономичен автомобил за под наем е понеже реалистично вие плащате по-малко за гориво след като върнете самата кола.

Този клас автомобили са създадени специфично за целите за икономичното каране, без значение дали е за градско или извънградско каране.

Намалената консумация на гориво, малките размери и лекото усещане на шосето са допринесени от луксозния интериор, които не предава качеството на преживяването.

Какви са предимствата на този вид автомобили

Най-големите предимства на хечбек икономичните автомобили са изразяват в техните малки размери, пъргавите двигатели на ниски обороти, както и ниската консумация на гориво.

Освен това малките размери на колата, както се предполага от техния клас наречен „хетчбек”, предразполагат към по-лесно маневриране в тесни и пълни с трафик градски улици.

С тях можете да паркирате по-лесно, да намерете повече удобни места до вашата дестинация и все пак да се возите в пълен комфорт. Всичко това ви се предлага на отлична цена, която малко видове автомобили предоставени от SofiaRentaCar.bg могат да ви предоставят.

Защо да се спрете на SofiaRentaCar.bg

Причината да се спрете на SofiaRentaCar е понеже ние сме навсякъде. Това означава, че можете да наемете своя желан автомобил от всяка точка на страната, по ваш удобен и предпочитан начин, за период, който ви устройва, на отлични цени.

Ако цените своето време, не искате да правите компромис със безопасността и удобството на своето пътешествие, или просто искате да покарате нещо ново, то ние сме правилното място за вас. Намерете най-близкия до вас клон на София Рент а Кар още днес.

В този клас автомобили попадат тези, които са най-икономични като разход на гориво в най-голяма степен. Те са малки, компактни и удобни за дълго пътуване, като ще ви струват много по-евтино, отколкото ако пътувате с голям и мощен автомобил с голям разход на гориво.

В каталога с икономични автомобили присъстват следните модели:

  • Toyota Yaris
  • Ford Fiesta
  • Renault Clio
  • Volkswagen Polo
Цените за наем на някой от икономичните автомобили е около 20-25 евро на ден. Има малки различки в зависимост от избрания модел и какви характеристики и удобства предлага. Някои автомобили разполагат с автоматична скоростна кутия, ако имате подобни предпочитания.
В някои периоди през годината предлагаме изгодни цени и намалени оферти за наем на някои автомобили. В тези случай ние отбелязваме в сайта каква е нормалната цена и каква е временната оферта за наем на посочения икономичен автомобил.

В SofiaRentaCar.bg предлагаме три начина за наем на автомобил:

  • На място в офис;
  • По телефон;
  • През сайта.
Да, офисът се намира в град София, квартал Манастирски ливади. Желателно е да се обадите предварително, особено ако държите да видите автомобила, който предстои да наемете.