Компактен

Seat Leon mk3 под наем
Компактен

Един компактен автомобил е повече от намалена версия на по-габаритна кола, те са изцяло различен вид клас автомобили, най-често предпочитани заради тяхното отлично съотношение мощност-размер.

Това ги прави отличен избор за всеки, които обича пъргавите коли, но същевременно му харесва да паркира пред входа без да се притеснява за място.

Те варират в цена, най-вече заради търсенето, като някои модели имат малко повече възможности от други, но като базово предложение ще разполагате с отличен автомобил за ежедневно каране.

Кои е най-популярният компактен автомобил на SofiaRentACar.bg

Най-популярните компактни автомобили са нашите Volkswagen Golf Автоматик модели. Те са невероятно добре изработени, с луксозен кожен интериор, мултимедиен пулт, както и затопляне на седалките.

Но най-любимата и търсена част от тях са автоматичните скоростни кутии, които превръщат шофирането в градски условия в песен. Да, тези автомобили разполагат с характерният за Volkswagen Golf пъргавост и мощност, както и с множеството удобства на 21-ви век.

След тях се нарежда Toyota Corolla HB Auto Hybrid – невероятно икономичен и стабилен автомобил за дълги и кратки разстояния. За градско шофиране той предоставя невероятно приятна платформа, която омекотява неравностите в пътя с отлична прецизност.

Какви са предимствата на компактните автомобили

Предимствата на един компактен автомобил спрямо по-големите, е че е по-лек, по-лесен за паркиране и значително по-маневрен. Това е ценно особено за тежко натоварените улици на всеки голям град в България.

Няма значение дали сте на разходка в Пловдив, Варна, Бургас или София – вие ще се возите в абсолютен комфорт и безкомпромисна мощност и гъвкавост на управлението.

Защо да изберете да наемете именно от SofiaRentACar.bg

Това да наемете от нас означава да разполагате с най-различни видове автомобили под наем, от всякакви марки, всякакви модели – от най-големите до най-малките, за невероятно ниски цени.

Ако вашата любима част от карането е контролът и спокойствието на отворения път, или пък целта ви е крайната дестинация, то тогава винаги можете да изберете най-доброто на пазара SofiaRentACar.bg.

Компактните автомобили съчетават два компонента в себе си. Единият е удобството и комфорта при пътуване, дори на дълги разстояния. Вторият компонент е сравнителни ниските разходи за гориво, които ще имате.

В Sofiarentacar.bg предлагаме следните автомобили от клас компактен:

  • Volkswagen Golf
  • Toyota Auris
  • Seat Leon
  • Peugeot 308
  • Opel Astra

Цената зависи от наема на всеки един отделен автомобил и е в пряка връзка със срока за отдаване. Колкото по-дълго използвате колата, толкова по-ниска ще бъде цената във времето, изчислена на база дневен наем. За актуални цени, моля посетете страницата оттук.

По принцип не съществува подобно понятие, поне в реномираните компании за отдаване на автомобили под наем. Причината е, че когато човек има нужда от автомобил в 99% от случаите той го наема за поне 2 дни – отиване и връщане до съответната дестинация.

След като изберете кой автомобил ще ползвате, може да го резервирате през страницата на модела в Sofiarentacar.bg. Има вариант да ни се обадите на +359 876 337 273, за да потвърдим посочените дати за наема, както и да ни посетите на място в офиса в София.

Офисът на Sofiarentacar.bg се намира в столицата, в квартал Манастирски ливади.