Един компактен автомобил е повече от намалена версия на по-габаритна кола, те са изцяло различен вид клас автомобили, най-често предпочитани заради тяхното отлично съотношение мощност-размер.

Това ги прави отличен избор за всеки, които обича пъргавите коли, но същевременно му харесва да паркира пред входа без да се притеснява за място.

Те варират в цена, най-вече заради търсенето, като някои модели имат малко повече възможности от други, но като базово предложение ще разполагате с отличен автомобил за ежедневно каране.

Кои е най-популярният компактен автомобил на SofiaRentACar.bg

Най-популярните компактни автомобили са нашите Volkswagen Golf Автоматик модели. Те са невероятно добре изработени, с луксозен кожен интериор, мултимедиен пулт, както и затопляне на седалките.

Но най-любимата и търсена част от тях са автоматичните скоростни кутии, които превръщат шофирането в градски условия в песен. Да, тези автомобили разполагат с характерният за Volkswagen Golf пъргавост и мощност, както и с множеството удобства на 21-ви век.

След тях се нарежда Toyota Corolla HB Auto Hybrid – невероятно икономичен и стабилен автомобил за дълги и кратки разстояния. За градско шофиране той предоставя невероятно приятна платформа, която омекотява неравностите в пътя с отлична прецизност.

Какви са предимствата на компактните автомобили

Предимствата на един компактен автомобил спрямо по-големите, е че е по-лек, по-лесен за паркиране и значително по-маневрен. Това е ценно особено за тежко натоварените улици на всеки голям град в България.

Няма значение дали сте на разходка в Пловдив, Варна, Бургас или София – вие ще се возите в абсолютен комфорт и безкомпромисна мощност и гъвкавост на управлението.

Защо да изберете да наемете именно от SofiaRentACar.bg

Това да наемете от нас означава да разполагате с най-различни видове автомобили под наем, от всякакви марки, всякакви модели – от най-големите до най-малките, за невероятно ниски цени.

Ако вашата любима част от карането е контролът и спокойствието на отворения път, или пък целта ви е крайната дестинация, то тогава винаги можете да изберете най-доброто на пазара SofiaRentACar.bg.