Кои сме ние

Ние от Sofia Rent A Car сме компания, която предлага разнообразие от автомобили под наем! Нашата мисия е да предоставим качествени модели на достъпни цени, за да удовлетворим нуждите на всеки клиент.

Нашата мисия

Независимо дали целта ви е бизнес пътуване, пътуване с приятели, автомобил за сватба или абитуриентски бал, или за всякакви други случаи и поводи в живота ви – ние ще се постараем да ви предложим най-доброто на най-достъпни и приемливи цени. С нас, тези моменти ще се превърнат в незабравимо изживяване – точно това, което заслужавате и за което сте мечтали!

Защо да изберете нас

Това ще ви убеди, че Sofia Rent A Car е правилният избор за всяка ситуация. Наслаждавайте се на пътуването… и на приключенията!

Надеждност и сигурност

Търсите надежден и сигурен автомобил под наем? Ние сме тук, за да ви осигурим превозно средство, с което да се насладите на своя престой в България. Sofia Rent A Car предлага автопарк с различни класове автомобили, които можете да наемете чрез нашия сайт.

Подходящ автомобил за всеки повод

Независимо поради каква причина ви трябва автомобил под наем – за семейно пътуване, като заместител на вашия собствен автомобил или за официално събитие, при нас ще намерите подходящото превозно средство за вашите нужди. Разгледайте и моделите луксозни коли под наем, които предлагаме.

Професионализъм и опит

Ние сме професионални шофьори с дългогодишен опит, които искат да предадат професионализма си чрез предлагането на надеждни и безопасни коли под наем. Знаем колко е важно един шофьор да може да осигури безопасността на пътниците.

Като любители на пътуването, разбираме, че автомобилът има огромно значение за безпроблемното стигане от точка А до точка Б.

Гарантирано качество

Гарантираме ви, че ако изберете автомобил под наем от нашия автопарк, ще се насладите на приятно и забавно пътуване. Екипът на Sofia Rent A Car се грижи за колите в нашия автопарк и се старае да ги предоставя под наем в най-добрия им вид.

Как да изберете и резервирате

Разгледайте наличните автомобили в нашия автопарк и изберете този, който най-добре ще отговори на вашите критерии. Постарахме се да включим богат избор на превозни средства за различни нужди. Свържете се с нас чрез контактите, които ще намерите на страницата „Контакти“, и ние ще осигурим избрания от вас автомобил за посочените дати.

Цените на колите под наем при нас са едни от най-достъпните, а коректността ни е всеизвестна сред нашите редовни клиенти. Ще се превърнете ли в един от тях и вие?!

Доверете ни се

Доверете ни се и изживейте едно незабравимо пътуване в България с подкрепата на Sofia Rent A Car.