В Sofia Rent a Car ще откриете най-подходящите коли под наем за своето пътуване. Ние сме една от водещите рент а кар компании в София, като наша основна цел е да се превърнем в лидер на пазара, предлагайки не просто отлични автомобили, а услуга, напълно съобразена с търсенето и нуждите на съвременния потребител.

За нас е характерно коректното и лоялно отношение към всеки клиент, което е и причината да се ползваме с доверието на голям брой хора, използвали нашите услуги. Това, което ни кара да се гордеем със своята работа е перфектно подбраният автопарк, отличната поддръжка на всички автомобили и цените, които предлагаме – те определено ще ви направят впечатление.

За да направим вашето търсене максимално лесно и за да ви помогнем да спестите време, ние сме категоризирали своите автомобили в няколко ценови класа. По този начин, използвайки нашия сайт, вие можете директно да се насочите към моделите автомобили, отговарящи на вашите нужди за конкретното пътуване.

Защо да изберете нашите джипове под наем?

Нашата компания ви предлага едни от най-добрите джипове под наем в София, с които можете да пътувате свободно до всяка дестинация, независимо от пътни и атмосферни условия. София рент а кар ви предлага невероятни 4х4 превозни средства, SUV, шосейни и офроуд модели, подходящи за труднопроходими планински местности, черни пътища и най-неблагоприятните пътни и метеорологични условия.

Ние ви предлагаме едни от най-стабилните и сигурни автомобили, така че да пътувате безпроблемно, наемайки джип под наем от София Рент А Кар. Това, което със сигурност ще ви впечатли в моделите, които ви предлагаме е тяхната визия – внушителна и гарантираща 100% сигурност на пътя.

Вие можете да наемете идеалния модел, който дава достатъчно свободно пространство на 5 пътника, така че пътуването дори на дълги разстояние да носи само приятни емоции. Моделите, на които можете да разчитате предлагат достатъчно място за всичкия ви багаж. При някои модели багажникът достига вместимост от 1837л, а това означава, че можете смело да вземете със себе си спортна и ски екипировка преди да се отправите към някой от чудесните ни планински курорти.

Сигурност

За нас, вашата сигурност е основен приоритет и това е валидно за всички класове автомобили, които предлагаме, но в най-голяма степен то важи за нашите уникални модели джипове под наем. Ние сме подбрали за вас най-стабилните на пътя модели, така че нищо да не може да смути вашето пътуване към набелязаната цел.

Този клас автомобили е пригоден да устоява на всякакви предизвикателства, което ви гарантира, че ще се движите стриктно и по план, пътувайки към набелязаната цел. Допълнително удобство при нашите автомобили с 4 х 4 задвижване е, че можете да изберете модел с автоматична трансмисия, така че да шофирате с лекота и да се съсредоточите върху приятните аспекти от своето пътуване.

Икономичният разход на гориво при част от моделите ви дава възможност да спестите средства и в същото време да се отклонявате свободно от набелязания маршрут – стига това да е вашето желание. Нашите автомобили под наем имат за цел да ви осигурят пълна свобода при планиране на пътуването, а джиповете от нашия автопарк прибавят към нея и солидно количество сила.

Какво включва цената на джип под наем от Sofia Rent A Car?

В наемната цена на всеки един от нашите отлични коли влиза напълно безплатна доставка на автомобила до летище София или друга локация на територията на столицата, посочена от клиента при резервиране. Прибирането на автомобила след края на наемния период е отново изцяло за наша сметка.

Заедно с идеалния джип под наем в София, вие получавате перфектно поддържан автомобил, оборудван, съобразно изискванията на КАТ, наред с всички задължителни застраховки, платени пътни такси, денонощна пътна помощ и съдействие от нас по всяко време – 24/7.

Фирма Sofiarentacar.bg предлага висок клас джипове, които са специално предназначени за хора със стил, които желаят да пътуват комфортно. При нас може да откриете различни модели, в зависимост от предпочитанията ви. Може да наемете джип за бал, сватба, кръщене или друго специално събитие, с което ще се отличите от всички останали.

Автопарка с джипове под наем включва няколко модела, като всички те са с 4х4 задвижване и автоматична скоростна кутия за по-лесно управление. Списък с автомобилите:

 • Mercedes ML
 • Audi Q5
 • Suzuki Vitara
 • Hyundai Santa Fe
 • Volvo XC

Цената за наема на една кола е различна в зависисмост от няколко основни фактора:

 • Избран модел автомобил;
 • Период за отдаване под наем;
 • Място за вземане и предаване на автомобила.

Разполагате с всички възможни варианти за още по-голямо удобство и улеснение при наемането на джипа. Може да го вземете от:

 • Офиса на Sofiarentacar.bg;
 • Летище София;
 • Посочен адрес в София;
 • Друго населено място в България.

След като сте разгледали каталога с джипове за отдаване под наем и сте направили своя най-добър избор, следва да посочите локация за вземане на превозното средство и период, за който смятате да го наемете. Ако желаете може да ни се обадите и на телефон +359 876 33 72 73, за да потвърдим възможността за резервация на автомобила.

Офисът се намира в София, квартал Манастирски ливади. Ако желаете да ни посетите на място, моля позвънете на телефон +359 876 33 72 73, за да потвърдим, че има представител в офиса в момента.