Слънчев бряг - плажно вълшебство и още нещо

Слънчев бряг - плажно вълшебство и още нещо

Когато се говори за Слънчев бряг, думата, която го определя е „най”. Най- големият, най-посещаваният, най-известният, най-шумният. За всичко – най! Рекламиран в целия свят, този курорт е търсен както от българи, също и от много чужденци.

рент а кар услуги Слънчев бряг

Слънчев Бряг е перлата на българското Черноморие

Дестинацията е примамлива предимно за младите хора, защото на практика забавленията в денонощието продължават 24 часа. От механи и ресторанти до дискотеки и еротични клубове, тук можете да намерите всичко, каквото поискате.

Осигурени са и услуги за удобство на летуващите. Свои офиси имат и множество фирми за наемане на превозно средство в Слънчев бряг. При такова разнообразие няма никакъв вариант да Ви стане скучно или да не намерите какво да правите.

Слънчев бряг спада към област Бургас. Създаден е през 50-те години на 20 век, като идеята е била да бъде перфектното място за лятна отпуска. С плажни ивици над 10 километра, чиято ширина на места достига цели 70 метра, той оставя всички други курорти след себе си.

Неспирното развитие на комплекса затруднява статистиката, но последните данни показват, че легловата база е над 300 000 . В курорта има повече от 200 хотела, абсолютно всякакъв вид заведения, морски атракции, всякакви услуги, и различни организирани мероприятия.

Всяка година на известния плаж „Какао Бийч” се провеждат мащабни концерти , в които участват световноизвестни диджеи, рап, поп и рок изпълнители.

Може би летуването в Слънчев бряг не трябва да се определя като почивка. С намиращите се тук към 15 000 ресторанта и всякакъв вид заведения, е по-удачно да се говори за денонощно парти, отколкото за някаква почивка. През деня – разкошните плажове, пълни с хиляди шумни и весели туристи, а нощем – безкрайни забавления по клубовете.

Твърди се, че през летния сезон населението на курорта наброява 500 000 души. От това следва, че Слънчев бряг далеч не е спокойно място, ако търсите тиха и отпускаща атмосфера за Вас и семейството Ви. Това е място, на което ще се чувствате прекрасно, ако се отдадете на забавления с шумна компания.

Разбира се, може да се изморите от тази 24-часова активност, но винаги има начин да разнообразите престоя си. В курорт, който предлага всички удобства и услуги, не е трудно да намерите офиси за автомобили под наем в Слънчев бряг. По този начин, спестявайки си грижите за личния автомобил, Вие можете да се разходите до Стария Несебър, където да релаксирате сред древната красота.

Съвсем близо, също подходящи за кратки екскурзии, са Бургас, Равда, Елените, Свети Влас, и останалите курорти в региона с прилежащите природни забележителности. Няма да усетите липса на кафетерии, ресторанти, дискотеки или барове.

Слънчев бряг - Какао Бийч

Коприненият пясък на плажа и приключенията привличат милиони туристи в Слънчев Бряг

Ако пък предпочитате да поспортувате, спокойно можете да го направите. Комплексът разполага с тенис кортове и други съоръжения.

Естествено, не е пропуснато дължимото и на водните спортове – в този курорт спокойно можете да опитате безмоторно летене и уиндсърфинг, да се повозите на джет, банан или лодка… А защо не и на пиратски кораб? Да, тук ще откриете дори пиратски кораб, на който е организирано интересно приключение за желаещите.

В Слънчев бряг наистина животът кипи.Огромните горещи плажове и жаркото слънце покачват адреналина, а всички заведения и увеселителни атракции предлагат денонощно забавление. На практика, курортът никога не спи, и всичко е много активно и бурно.

Динамиката, която цари тук, увлича всеки във водовъртежа си. Този рай на купоните и партитата е предпочитано място и от българи, и от туристи от цяла Европа. Като най-голям български курорт, той е снабден с всичко, което може да допринесе за една ваканция, изживяна на максимални обороти.

И все пак, ако Ви се прииска да излезете извън рамките на комплекса и да отскочите до друг курорт, или просто да разгледате крайбрежието, то можете да обърнете внимание на офертите на фирмите за коли под наем в Слънчев бряг. Така лесно и удобно ще си организирате още една екскурзия.

Имате нужда от превозно средство под наем в Слънчев бряг? Обърнете се към София Рент А Кар, за да сте сигурни в своя избор! ☎ +359 876 337 273