Посетете невероятни места с джип

Посетете невероятни места с джип

Всяка рент а кар компания отдава джипове под наем и това е съвсем логично – потребителите ги търсят, защото това са специални автомобили. За него няма невъзможен маршрут и неподходящ сезон – той дава усещане за недостижима мощ и стабилност на пътя. Джипът никога няма да ви остави в беда и да развали планираната почивка. Това е автомобилът, с който можете да отидете буквално навсякъде.

Коя категория клиенти наема джипове?

Те се ползват от различни категории потребители и в повечето случаи целите на пътуването са различни. Докато хората с по-скромни финансови възможности наемат возила от този клас само при специален повод, то категорията потребители с по-високи доходи избират винаги този тип автомобили, защото са свикнали с тях – в повечето случаи техният личен автомобил е отново от типа 4 х 4.

При кои поводи е удачно да се наеме?

В зависимост от повода или целта на пътуването, джипът е винаги удачен избор. Дори за клиентите, които планират да се придвижват по градските улици и кръстовища, той е добър вариант, защото е по-висок и дава по-добър поглед върху пътната обстановка и освен това предлага повече пространство в купето и значително по-висока стабилност при лоши метеорологични условия.

Поводите, за които този тип превозно средство е топ избор са:

Абитуриентски балове

Много често през май можем да видим луксозни джипове, окичени с пъстроцветни балони по оживените градски кръстовища. В голям брой от случаите, това са наети автомобили, чиято дневна наемна цена съвсем не е ниска, но специалният повод налага да се похарчи един солиден бюджет, за да се покаже стил и класа. Все пак такъв повод имаме само веднъж в живота.

Посрещане на специални гости (знаменитости)

Много от медиите, посрещащи видни гости използват джипове под наем за тяхното придвижване в столицата и страната, защото това са най-сигурните и стабилни при всякакви условия возила. Наемайки автомобил от такъв ранг, домакинът показва, че цени високо своя гост и се е постарал да му осигури пълен комфорт и максимална защита при всякакви ситуации.

Пътуване в зимни условия

Ако планирате пътуване през зимата е най-добре да наемете джип, независимо по какви пътища е начертан маршрута. Предвид затруднената пътна обстановка в нашата страна през зимните месеци е по-добре да изберете 4 х 4 автомобил, вместо да пестите средства, наемайки лек и нестабилен модел, на чиито гуми трябва да поставяте вериги в заснежените и трудно проходими участъци. Ако крайната дестинация е планински курорт, то обезателно се насочете към секцията с джипове в сайта на рент а кар фирмата.

Екскурзия до уникални природни забележителности

Ако целим да посетим туристически или исторически атракции, можем спокойно да наемем каквото и да е возило, но ако искаме да видим с очите си природни забележителности – джипът е избор №1. Туристическите атракции са създадени за хората и до тях почти винаги има добре изградени пътни артерии, но не така стоят нещата с природните дадености.

Да отидеш в планината е зареждащо с позитивна енергия и освобождаващо, но по стечение на обстоятелствата най-красивите местности са и най-трудно достъпни. С един високо проходим джип от типа Off Road можете да стигнете до върховете на планини без особени затруднения и да посетите места, които за повечето хора са недостъпни. Той дава не само удобство и сигурност, но също така свободата да отидеш навсякъде.

Последни публикации