Пазарджик - градът на часовниковите кули

Пазарджик - градът на часовниковите кули

Пазарджик е град, който съчетава в себе си богатата история на България и съвременната модерност. Разположен на бреговете на река Марица, градът предлага прекрасни условия за туризъм и отдих. Близостта му до Пловдив – културната столица на България, допълнително увеличава неговата привлекателност.

Пазарджик е известен със своите исторически сгради, които свидетелстват за миналото величие на града. Сред тях са многобройните къщи-музеи и двете старинни часовникови кули, които са част от 100-те национални туристически обекта на България. Градът е подходящ за разходки и туризъм през цялата година, благодарение на благоприятния си климат и доброто разположение в горнотракийската низина.

Рент а Кар Услуги в Пазарджик

Предимствата на наемане на кола в Пазарджик

Ако сте решили да разгледате Пазарджик и околностите му, наемането на кола е отличен избор. Градът предлага лесен достъп до автомагистрала „Тракия“, което ви позволява бързо и удобно да стигнете до други големи градове като София и Пловдив, както и до морето. С кола под наем в Пазарджик, можете да разгледате и близките забележителности като крепостта Перистера, парк-музея „Илинденци“ и много други.

Какви коли под наем да изберете

При избора на кола под наем в Пазарджик, е важно да съобразите нуждите си и да изберете подходящото превозно средство. Нашата рент а кар услуга предлага разнообразие от модели, от компактни автомобили до семейни бусове. Ако пътувате с голяма група, бус под наем е отличен избор. За по-малки групи или индивидуални пътувания, можете да изберете икономичен автомобил с всички необходими екстри като климатик, навигация и детски седалки.

Цени на рент а кар услугите в Пазарджик

Цените за наемане на автомобил в Пазарджик варират в зависимост от типа на превозното средство и периода на наемане:

  • Икономичен автомобил: от 40 до 60 лева на ден
  • Среден клас автомобил: от 70 до 100 лева на ден
  • Луксозен автомобил: над 150 лева на ден
  • Бус за големи групи: от 120 до 180 лева на ден

Допълнителни услуги като GPS, детски седалки и пълна застраховка са налични срещу допълнително заплащане.

Околностите на Пазарджик

Разгледайте областния град

Пазарджик е само на кратко разстояние от Пловдив и София, които предлагат много интересни забележителности и културни обекти. Посетете музеи, галерии и исторически паметници, за да обогатите своята културна програма.

Посетете близките населени места

Около Пазарджик има множество малки населени места с уникални културни и природни забележителности. В района можете да откриете села с богата история и традиции, които ще ви запознаят с автентичния български начин на живот.

Свържете се с нас

Имате нужда от автомобил под наем в Пазарджик? Обадете се на Sofia Rent A Car, за да изберете най-подходящото превозно средство за вашите нужди! ☎ +359 876 337 273

Последни публикации