Сандански - вино, топли извори и добра храна

Сандански - вино, топли извори и добра храна

Сандански има славата на втората спа столица на България, надмината само от Велинград със своето огромно изобилие от естествени подводни минерални извори. Като важна точка от българската карта, Сандански представлява огромен интерес не само на български туристи, но и на много чуждестранни посетите.

Днес, екипът от SofiaRentACar.bg ще ви даде няколко съвета, когато сте на почивка в Сандански, както и ще ви разведе на виртуална разходка на различни и интересни места в града.

Кое отличава Сандански като туристическа дестинация

СанданскиТова, което със сигурност отличава Сандански като дестинация за почивка, са неговите минерални басейни и чистият въздух. Намиращ се в полите на планината, този град позволява на хиляди хора да получат своята доза йонни изпарения всяка година.

Те са изключително полезни за дробовете и горните дихателни пътища, което е причината да има много почивни станции и рехабилитацонни центрове точно в тази част на България. Освен това самия град е богат на много забележителности, места за отдих, тихи паркове и увеселителни атракции подходящи за всички възрасти.

От старинна архитектура от възраждането на нацията, до модерна архитектура и множество заведение в центъра, ние сме сигурни, че едноседмичен престой в този град няма да ви е достатъчен.

Защо е добра идея да вземете коли под наем от Сандански

Друго нещо, което превръща Сандански в идеалното място за почивка през лятото и зимата, е че се намира на централно място в територията на страната. С наемане на кола под наем в Сандански, вие си отваряте възможност да разгледате околната местност и да се изумите от красотите на природните дадености.

Стари крепости, Рупите, Мелник, гробът на Яне Сандански и манастири – всичко това става достъпна дестинация за един ден благодарение на нашата разнообразна селекция от превозни средства под наем. Разбира се, при по-големи групи можете да запазите бус или ван, а при индивидуална или сплотена група, имате на разположение луксозни и добре поддържани коли.

Именно това позициониране на града в югоизточна България, го правят толкова добро място за престои. Може би имате интерес към мистичния живот на Баба Ванга? Или пък имате афинитет към хубавите вина? Харесвате стари крепости и българска история? Това значи, че именно този град е специалното място за вас.

Много хора избират тази дестинация всяка година, дали заради топлото време и мекия климат, дали заради изворите и прясната минерална вода, може би дори заради добрата храна. Каквато и да е причината, много от тях избират нашите услуги и разчитат на нашия професионализъм да получат сигурност и надеждност по време на почивка.

Как да изберете най-правилното превозно средство за вас

При избор е важно да се фокусирате над 4 основни неща, които ще диктуват колко удобна ще ви бъде колата, а именно:

  • Икономичност;
  • Вместимост;
  • Наличност на екстри;
  • Мекота на возене.

Всички тези елементи могат да бъдат преценени в зависимост от това дали колата ви трябва да бърз преход из града, или имате по-голям интерес към по-дългите разходки в близката местност.

Изберете правилния пакет и се насладете на своята почивка без тревоги или ограничение при транспорта. Свържете се с нас още днес и намерете правилното возило за вас и вашето семейство на преференциална цена.