МПС под наем от летище София – филиал на аерогарата

МПС под наем от летище София – филиал на аерогарата

Защо е важно рент а кар фирмите да имат филиал на летището?

Ако живеете в чужбина и планирате посещение в родината, вероятно при неговата подготовка ще потърсите в интернет рент а кар фирма, от която да наемете автомобил, с който да се придвижвате на територията на страната. Това е задължително ако престоят ви включва посещение на различни градове извън столицата или почивка в някой от чудесните ни курорти.

Намирайки в глобалната мрежа компания, предлагаща изгодни цени и добре поддържан автопарк е съвсем логично да се поинтересувате къде ще получите колата, която резервирате и едва ли ще ви хареса, ако ви предложат да посетите седалището на фирмата, което се намира в центъра на столицата или в друг трудно достъпен район на града.

Пристигайки на летище София, вие вероятно искате да се качите в наетия автомобил и да потеглите към предварително планираната дестинация – това може да е хотел, родният дом или локация, намираща се извън пределите на града. Това желание на клиентите не е каприз, а търсене на елементарно удобство и добрите рент а кар компании се съобразяват с това търсене, откривайки филиали на столичната аерогара.

Защо е по-добре да вземете автомобила от летището?

Като вече посочихме, кацайки на аерогарата, за клиента е най-удобно да получи резервираната кола под наем от летище София. На първо място, това му спестява допълнителни разходи за такси, както и неудобството да пътува с обемист багаж в обществения транспорт. Времето, което тази опция спестява също не бива да бъде подценявано. Не рядко полетите се забавят, а при един строго фиксиран график, всяко допълнително забавяне може да причини излишно неудобство.

Вземайки автомобила от летището, за клиента е много по-лесно да уговори някои допълнителни условия, като например да поиска допълнителни екстри – детско столче или GPS система. Смяна на автомобила също е възможна, особено ако условията по пътуването междувременно са претърпели промяна – увеличил се е броят на пътниците или е променен маршрута.

При съставяне на предавателно-приемателния протокол е важно да бъдете в кондиция, за да можете да забележите дребни нередности по автомобила, в случай че има такива, защото е във ваш интерес да бъдат отбелязани в протокола. След кратко пътуване в натоварения столичен трафик е много вероятно да сте твърде изнервени или уморени, за да бъдете наблюдателни, затова вземането на резервираното возило от летището е сигурен плюс.

За какво е важно да следите при вземане на наетия автомобил?

Има някои дребни детайли, които понякога остават скрити за клиента – къде умишлено, къде неволно. За да не бъдете неприятно изненадани при получаване на автомобила е задължително да се информирате за ценовата политика на компанията и по-точно дали при вземане на колата от летище София ще дължите допълнителни такси.

Много е важно каква е политиката относно горивото на отдаваните от нея МПС под наем. Коректните към клиента рент а кар фирми спазват политиката на пълния резервоар, като предават колата заредена и очакват да я получат в същото състояние. Полупразен или празен резервоар ви поставя в неизгодната позиция да връщате возилото с повече гориво, отколкото сте го получили.

Последни публикации