Царево - лятна емоция

Царево - лятна емоция

Царево се намира на приблизително 70 километра от Бургас, към чиято област спада. Както във всеки друг курортен център, и тук ще намерите квартири, хотели, заведения и ресторанти, които да отговарят на вкуса Ви.

Ако искате да забравите за грижите за личния си автомобил, то ще имате възможност да ползвате услугите на фирми за наемане в Царево. По този начин,  безпроблемно ще посещавате различни места, където ще разнообразите почивката си, и ще се насладите на чудесни емоции заедно с близките си хора.

Рент а кар услуги Царево

Царево е град със средновековно минало.

Курортът е известен още от периода на социализма, когато се е казвал Мичурин. През 1991 година си възстановява старото име Царево. Градът започва своето съществуване още през Средновековието.

Когато Илинденско- Преображенското въстание претърпява неуспех, Царево остава в пределите на Османската империя . По-късно, по време на Балканската война през 1912 година, отново попада в границите на българските земи.

Царево е съвсем близо до Ахтопол, и е едно от най-южните места на родното Черноморие.  Това предполага много възможности за интересна и разнообразна ваканция. В този регион има много места, които си струва да бъдат посетени.

Ако Вие изберете да почивате там, можете да си организирате интересни преживявания, тъй като разходките няма да са проблем, ако ползвате услугите на фирми за наемане в Царево. Така ще се радвате на плажовете в Приморско, Синеморец или Китен, и никога няма да почувствате еднообразие.

Близостта на Странджа придава някакво вълшебство на Южното ни Черноморие. Това ще Ви се отрази с пълна сила в резервата „Ропотамо”. Цялата растителност и многообразието от птици ще Ви потопят в красота и хармония.

Само на 15 километра от курорта е и „Силкосия” – това е първата местност в България, която е защитена още през трийсетте години на миналия век. „Силкосия” е естествена ботаническа градина, в която Вие и Вашето семейство ще се насладите на несравнима зеленина.

Царево разполага с няколко плажа.  Доста посещавани са Централният и Попският. А най- голям и най- известен сред летовниците е „Нестинарка”, където има различни възможности за забави като водни ски, джетове, лодки и други.

Ако пък сте се спрели на варианта да потърсите коли под наем в Царево, то можете да отидете и до „Арапя” – плаж, чието име е доста нашумяло в последните години. Намира се в посока Лозенец, и е известен с чудесния си пясък и кристално чистата си вода.

Царево - уиндсърфинг

Насладете се на удоволствието от уиндсърфинг Царево

Там ще намерите атракции като уиндсърфинг, и дори училище за леководолази. Без значение дали в самия курорт или извън него, дали с вашия автомобил или ще ползвате автомобил в Царево, със сигурност насладата Ви от чудните плажове и горещото слънце е неизбежна. А нали точно това е целта на лятната ваканция?!

Все повече и повече туристи бягат от презастроените и пренаселени големи курорти, така че Царево е един удачен избор за отмаряща морска почивка, съчетана с близък досег до природата. Въпреки отлива на гости в края на 20 век, днес курортът е отново в челните позиции като желана дестинация.

Ако това е и Вашият избор на място за летуване, то със сигурност Вие и Вашите близки няма да усетите липсата на нищо. Различните места за нощувки и за хранене, различните атракциони и организирани забавления са предпоставка за една перфектна почивка.

В случай, че Ви хрумне да отскочите до по-далечно място, за Ваше удобство има и фирми за наемане в Царево. Така ще можете да редувате парещите пясъци и горещото слънце със зеленото спокойствие на природата.

Ако вече сте били в Царево, то неминуемо спомените отново ще Ви върнат там. А ако все още не сте го посещавали – това е изборът, за който няма да съжалявате. Наред с удобствата на модерен курорт, ще се радвате на активна почивка и спокойствие. По този начин ще подарите на себе си и любимите Ви хора една запомняща се ваканция под палещите лъчи на южното слънце.

При нужда от превозно средство в Царево, обърнете се към София Рент А Кар, за да изберете по-добрата агенция за автомобили под наем! ☎ +359 876 337 273