Враца - порта към древността

Враца - порта към древността

Не е случайно, че Враца е наречен вратата към древността – той е землище на най-голямото тракийско съкровище на Балканите „Рогозенското съкровище”. Освен това градът е обграден от множество естествени и природни забележителности и невероятно висти разположени на кратко разстояние от центъра на града.

Ето какво нашите експерти от SofiaRentACar.bg мога да ви кажат за този град и за колите, които даваме под наем там.

На какво да се насладите при посещение във Враца

ВрацаОсвен със своята древна история, Враца е също така известен като градът с най-голям автопарк в страната. Търговията на коли на старо и ново в града е на съвсем друго равнище, дори в сравнение със София, и това се дължи на близостта му до границата със Сърбия и Румъния.

Именно големият наплив от нови и стари вносни автомобили позволява за богата селекция от МПС-та от най-различен калибър, качество и ценови диапазон. В случай, че се намирате в този град, дали заради гледките, или заради търговията, това, на което винаги можете да разчитате са нашите коли под наем.

Близостта на Враца до ключови, възлови транспортни точки от страната, го правят лесно достъпен от почти всички градове в северна България. София е едва на 112 км, което означава, че трансферите от летищата на столицата до древния град са лесни и отнемат едва 1-2 часа.

Благодарение на близостта на границите, градът е също така страхотна отправна точка за поемане на пътешествия отвъд граници. След локацията, най-впечатляващото са скалните маси и огромните възвишения над града, в това число водопадът Скакля, пещера „Леденика” и голяма част от Врачанския Балкан.

Защо да се спрете на кола под наем от Враца

Това, което отличава този град е неговото разположение в територията на страната. Както загатнахме по-горе, градът е разположен в близост до огромни възлови точки на страната, в това число границите със Сърбия и Румъния.

От там вие можете да се насладите на местните забележителности или да продължите своето пътешествие към сърцето на Европа. Ако решите да останете в България, пред вас възможностите за приключения не намаляват, а вероятността да откриете, нещо което да ви припомни защо обичате страната си, е доста голяма.

Благодарение на голямото изобилие от автомобили във Враца, нашите екипи са способни да ви предоставят по-голям избор от модели. За разлика от другите компании за коли под наем във Враца, ние щателно проверяваме всеки автомобил – вашата сигурност и комфорт на пътя са приоритет за нас.

Как да намерите правилната кола под наем за вашите нужди

Онова, което ще направи един автомобил правилния за вас, е ако е удобен за управляване и е надежден на пътя. Добрата новина, е че това описание пасва на всички коли, с които разполагаме, което означава, че каквото и да изберете няма да сгрешите.

Ако ще пътувате сами дори една триврата кола, с икономична консумация на гориво и пъргаво ускоряване, ще ви бъде напълно достатъчно. Ако избирате дългото пътешествие и смятате да излезете извън граница, то тогава препоръката ни е да изберете по-луксозен модел с включен пакет за сателитна навигация.

Така дори да се озовете в непозната територия, винаги можете да намерите изход от ситуацията с лекота.

Последни публикации