Автомобил с шофьор под наем

Автомобил с шофьор под наем

Пътуването може да бъде дълъг и изморителен процес, особено ако ви се налага често. Много от нашите редовни клиенти, които наемат коли за пътуване из цялата страна, също така проявяват интерес към шофьорите под наем.

Тъй като спестява огромен ангажимент, услугата за наемане на шофьори представлява огромен интерес както от чуждестранни, така и от български клиенти. Ето защо.

Какви са предимствата на шофьор под наем

Както всяка наша услуга, тук ще изложим основните предимства. Това ще позволи на всеки клиент да прецени дали наемането на шофьор и кола си заслужава спрямо неговите нужди.

Най-голямото предимство на наемането на професионален шофьор, е това, че си спестявате умората от карането. Непрестанна нужда от внимание при управление на МПС под наем в градски или извънградски условия, води до психологична и физическа умора.

Това е нещо, с което професионалните шофьори са способни да се справят много по-ефикасно, именно поради дългогодишния си стаж зад волана. Така, след дълъг полет или дълъг работен ден, вие можете да се отпуснете и да си отпочинете, без да се притеснявате за условията на пътя.

Това не само е предпоставка за по-голямата ви безопасност, но и за безопасността на околните. С подобна услуга намалявате стреса, увеличавате времето си за почивка и си позволявате да се подготвите за предстояща среща.

Сред много предимства на наемането на шофьор има и други, по-практични, като:

  • Наемане на шофьор запознат с незнаен за вас маршрут;
  • Време за работа при пътуване;
  • Време за отдих и почивка;
  • Нощно пътуване без ограничение в разстоянието.

Като подробностите при по-дългите пътешествия и условията на самата услуга в такива обстоятелства, е добре да уточните с нашия екип.

Докъде може да ви закарат нашите шофьори под наем

Онова, което интересува мнозина е това колко ще струва подобна услуга и какви са нейните ограничения при дълги дистанции. Реално, ограничения при дистанцията няма, стига да е в рамките на Република България.

Възможно е отклонението от предварително уговорен маршрут, но в подобни случаи се начислява удължаването и промяната на пътуването. Обичайната практика диктува, че преди тръгване се определя начална и крайна точка, като е възможно да се заложат и места за отдих и почивка, хранене и дори спане.

Промени на маршрута и спирките също са допустими в регламента на тази услуга, но е важно да се уточни, че реадаптацията на плануваното пътешествие се таксува допълнително.

Съвети при избор на наемен шофьор

При избор на какъвто и да е професионалист, най-важното, на което е добре да се заложи е опитът му в сферата на шофиране. Най-важно е да се разбере какви категории има този шофьор и дали е запознат с конкретния вид превозно средство, с което се извършва транспортът.

След това е важно да се разбере какво е свободното време на един шофьор, тъй като вашите планове могат да изискват наличност за четири дни, а шофьорът да има възможност за три. Затова, при поръчване на кола с шофьор в Пловдив или София, е добре да се уточнява периодът, в които нашият служител трябва да бъде наличен.

При удължаване на пътешествието и несъответствие между свободното време на шофьора и вашите планове, е възможно да се докара друг шофьор, който да поеме вашето извозване. За повече информация, моля свържете се с екипите на SofiaRentACar.bg.