Защо точно ван под наем?

Защо точно ван под наем?

Sofia Rent a Car заема челни позиции сред фирмите, отдаващи коли под наем в София. Тук вие имате реалната възможност да се сблъскате не само с огромното разнообразие от всякакъв тип превозни средства, но и да получите комплимент от служителите, изразяващ се в добрия им подход и поведение. Те са винаги в готовност да ви съветват, по отношение на избора ви, като ви гарантират за качеството, предоставено на изключително изгодни цени.

Защо да наемете ван под наем от Sofia Rent a Car?

С цел задоволяване на вкусовете дори на най-капризните клиенти, ние от Sofia Rent a Car сме се погрижили да ви предоставим богата селекция от всевъзможни превозни средства, които да ви бъдат под ръка по всяко едно време на денонощието. Притежавате привилегията да подбирате сред леки автомобили, компактни градски коли, ванове, джипове и какво ли не още. Всяко едно „бижу“, което ви се представя, е в отлично състояние, без каквито и да било забележки.

Моментът, в който си наемете желания ван от София Рент А Кар, то вие се възнаграждавате с удобство, комфорт, сигурност по време на пътуването и куп екстри, на които да се наслаждавате докато преминавате през дългите пътища на страната ни. Освен това, всяко едно превозно средство е преминало през задължителните прегледи, които се изискват.

Подходящ за осъществяване на любимата ви екскурзия

Много голяма част от българските семейства изпадат в неописуем шок, когато установят, че багажът не успява да се побере в семейния автомобил. Тръпки полазват нежната половина, която прецизно е подбрала множество аксесоари, дрехи и принадлежности. Именно поради тази причина, София Рент А Кар се е погрижила за вас, като не ви позволява да изпитвате дискомфорт и напрежение.

Вановете, с които разполага колоритният автопарк, са в състояние да отговорят на всичките ви очаквания, без да създават предпоставка за провалена екскурзия или бизнес пътуване. И не само, те са оборудвани с множество екстри, които да ви бъдат под ръка. Вие сами заявявате допълнителните си предпочитания, а служителите са винаги в готовност да спомогнат за реализирането на мечтаната екскурзия.

Пренос на мебели и други вещи

Поне веднъж в живота, на всеки един му се е случвало да извършва преместване на вещи от своя дом, било то до вторични суровини, сметище или благотворителен пазар. Това е един от моментите, в които несъмнено ви се налага да ползвате по-обширни автомобили, способни да поместят цялата онази покъщнина.

Много от вас, обаче, не разполагат с подобен тип превозни средства, които да им послужат за извършване на този тип дейност. С помощта на Вановете, които се предлагат, вие бихте могли да осъществите своите задачи, без да се налага да опирате до помощта на приятели, близки и ли роднини.

Бъдете различни, креативни и разумни. Изберете един от многото ванове под наем, които грижливо са подбрани в Sofia Rent a Car и задоволете своите искания. Фирмата се грижи за своите клиенти, като им предоставя реалната възможност да подбират сред коктейл от функции, удобства, екстри, икономичност и много други. Направете възможно най-правилната инвестиция, без да се налага да заплащате скъпо за това.