Крайморие

Крайморие

Някога отделно село, днес Крайморие е административна част от Бургас. Въпреки това кварталът предлага абсолютно независим начин за лятна почивка. Тук ще имате на разположение ресторанти и механи, където да се почувствате уютно и далеч от ежедневната глъч.

Крайморие - плаж

Незастроените плажни ивици на Крайморие предлагат спокойствие и уют на туристите избрали курортът.

Настаняването също е в широки граници – има хотели, квартири, а също и бунгала. Своето място са намерили и фирми за коли под наем в Крайморие. Заради близкото си, едва 10 километра, разстояние от Бургас, ще можете да се отпуснете в спокойствието на незастроено с огромни сгради място, без да се лишавате от предимствата на големия град.

Този курорт се намира в Бургаския залив, на разстояние 20 километра от Созопол, и предлага множество начини за разнообразяване на лятната ваканция. Ще можете да се разходите из блатните райони край квартала, които са обитавани от различни видове птици.

Тук е и крепостта Форос, която според археолозите е най-ранното селище, положило основите на днешен Бургас.

На изток от Крайморие се намира Света Анастасия – това е най-големият остров по нашето крайбрежие. Площта му е приблизително 22 000 квадратни метра. До там ще можете да стигнете с редовна морска връзка, каквато има както оттук, така и от Бургас.

Друга забележителност, на която е добре да обърнете внимание, е църквата „Свети Пимен Зографски”. Тя е първата в България, която носи името на наш светец.

Ако се възползвате от офертите за наемане в Крайморие, ще си спестите притеснението за собствения автомобил, и заедно с любимите Ви хора ще можете да се отдадете на спокойна и безгрижна почивка. А разходки ще можете да направите из много интересни райони, които си струва да бъдат разгледани..

Не пропускайте местностите Пода, Узунгерен и Ченгене скеле. Бихте могли да посетите и Бургаските езера, където има условия за сладководен риболов.

Ако търсите идеалното място, на което да прекарате заедно със семейството си една отпускаща почивка, то Крайморие е идеалният избор. Далеч от шумотевицата, Вие ще можете да се докоснете до природата, да прекарате с Вашите близки безценни мигове, далеч от активното строителство по Черноморието ни.

Не е за подценяване и факта, че тук ще можете да си осигурите и не толкова скъпа почивка, тъй като Крайморие не е сред най-луксозните ни курорти.

Ще имате избор от различни варианти за отсядане – семеен хотел, квартира или бунгало. Освен ресторанти и заведения, ще намерите и магазини, а това прави избора Ви къде да похапвате още по-голям.

Крайморие - остров Света Анастасия

Крайморие – остров Света Анастасия е едно магнетично място, което е предпочитано място от много двойки за тяхната сватба.

Но ако все пак изпитате нужда за момент да се върнете към така позната шумотевица, възползвайки се от автомобил Крайморие, винаги можете да отскочите до някой от големите комплекси, които изобилстват в региона.

Стига да погледнете картата, и в радиус от 30 километра със сигурност ще си изберете дестинация, която да отговаря на това, което търсите.

И ако решите да посетите за ден друг курорт, а не сте с личния си автомобил, то най-добре ще бъде ако го направите чрез услугите на фирми за наемане в Крайморие.

По този начин изобщо няма да сте зависими от обществения транспорт и ще си спестите доста време, което да оползотворите за по-приятни неща. А що се отнася до таксиметровите превози, на всички е известно, че често возят на такива цени, от които може да Ви се развали настроението за дълго.

Крайморие предлага различни начини за организиране на лятната ваканция. Наред с удоволствието от плажа и парещите слънчеви лъчи, местоположението му дава лесен достъп както до исторически и природни забележителности, така и бързо отиване до различни курорти в региона.

Със своя дух на спокойствие и откъснатост от градския шум, Крайморие е едно различно и уникално място за почивка. Тук бихте могли да споделите специални мигове с любимите Ви хора, далеч от забързания ритъм, който е навсякъде.

При нужда от автомобил в Крайморие се обърнете  към София Рент А Кар, за да изберете правилният автомобил за вас! ☎ +359 876 337 273