Каравани – заслужава ли си наема

Каравани – заслужава ли си наема

Караваните са създадени за удоволствие и удобство. Малко са случаите, в които една каравана е задължителна. Напротив, ние избираме караваната като начин да предвиждане и временно живеене, защото харесваме лукса и стилът докато сме на път – ето как да наемете перфектната каравана за вас и вашето семейство.

Как да намерите правилните за вас каравани под наем

Без значение дали наемате една каравана само за събота и неделя, или за през цяло лято, най-важното е тя да бъде комфортна и да ви предоставя всички нужни удобства без да ви липсва нещо. Затова е от огромно значение, преди да наемете, добре да разгледате различните екстри, тъй като има най-различни пакети, а именно:

  • Пакет за къмпинг в природата;
  • Пакет за къмпингуване в специално място за каравани;
  • Пакет с газов котлон и печка;
  • Пакет с електрически котлон;
  • Пакет за продължителен престои.

Както и много други опции, от които можете да избирате, за да направите вашето преживяване възможно най-удобно за вас и вашето семейство.

Има огромно значение това колко души сте и за колко време ще се използва караваната, както и това дали имате достъп до кухня, тоалетни и други удобства. Ако смятате да сте в природата, нашата препоръка е да се замислите за следните неща:

  • Наличие на течаща вода;
  • Капацитет на септичната яма;
  • Количество газ за печката и котлоните;
  • Зареждане на акумулаторните батерии;
  • Количество гориво в резервоара и дневната консумация.

Като последната точка е от особено значение, тъй като много от електрическите системи в една съвременна каравана се захранват от дизелов генератор или от двигателя на самото превозно средство.

Кои са най-важните съображения при всяка каравана под наем

При търсене на луксозни каравани под наем, е най-добре да имате предвид това, къде ще оставяте превозното средство и колко души ще спят в него. Най-горните класове каравани имат място за до 5 души, в това число двойно легло и спалня, както и разтегателни дивани, който спокойно да поберат цялото ви семейство.

Луксозните каравани са най-подходящи за лагеруване в предварително определени и резервирани къмпинги за подобни превозни средства. Там ще разполагате, освен с парцел за паркиране, с много други удобства, които да направят вашето преживяване още по-луксозно и незабравимо.

При стартовите модели също получавате вариации от модели и размери, като средната им проходимост ви дава възможност да стигнете до любимото си място.

3 важни съвета при взимане на каравани под наем в София

Първият съвет, които ние от рент а кар агенция в София SofiaRentACar.bg ще ви дадем при наем на каравана, е да се възползвате от обучителен курс. Подобни курсове можете да получите преди потегляне с караваната, за ваше удобство услугата, от която наемате трябва да е налична 24/7 в случай, че имате нужда от опреснителни курсове.

Вторият съвет е да следите за количеството дизел в резервоара и да не позволявате то да пада под ¼ от целия обем. Вие ще получите МПС-то напълно заредено и обслужено, и е желателно да го върнете в паркинга на услугата с пълен резервоар.

Третият съвет, който можем да ви дадем е да вземете предвид комфорта на всички с вас и да наемете достатъчно голяма и просторна каравана. Така ще увеличите своето удоволствие и ще намалите стреса от блъскане и пренареждане на мебели.

Последни публикации