Дюни - мистични пясъци и още нещо

Дюни - мистични пясъци и още нещо

Дюни е най-новият курорт на родното Черноморие. Създаден от австрийска компания през осемдесетте години, неговата цел е да осигури комфортна почивка на гостите си. С неголеми размери и едва 1400 места леглова база, основната насоченост е към туристите, които са склонни да платят повече за една луксозна лятна почивка.

Тъй като летуващите тук използват предимно ол инклузив пакет, идеята е да бъдат осигурени всякакъв вид забавления и удобства, което включва и услугата коли под наем в Дюни.

Рент а кар услуги Дюни В комплекс Дюни ще можете да се забавлявате и развличате по-много начини.

Ако и Вие сте избрали да прекарате ваканцията си тук, то за Вас фирмите в Дюни ще са от голяма полза, особено ако сте пристигнали без своя автомобил. По този начин всичко, от което ще се нуждаете през почивката си, ще е личния Ви багаж.

Без да имате излишни притеснения, Вие ще можете да се радвате както на добре уредения курорт, така и на някоя еднодневна екскурзия, без да имате проблем с транспорта.

Курортът Дюни е изграден по-скоро по западен модел, и ако това са Вашите предпочитания, то изборът Ви да почивате тук е правилен. Заради екологичната насоченост във всички направления и изключително чистите си плажове, Дюни е носител на престижната награда „Син флаг”, присъждаща се само на най-добрите морски курорти.

Изграден от три основни зони – Зеленика, Марина и Пеликан – курортът предлага множество начини за развлечение. Тук има съоръжения, които ще Ви дадат възможност да упражнявате любимия си спорт – тенис на маса, водни ски, стрелба с лък, водни ски и други.

Комплексът разполага и със 7 тенискорта. Едва ли би могло да Ви стане скучно при такова разнообразие, но пък една разходка до друг курорт винаги е интересно преживяване. И това, естествено, също няма да е проблем да направите, ако използвате МПС под наем в Дюни.

Както в южна, така и в северна посока, има места, които си струва да бъдат разгледани. Това са, например, Созопол и Приморско – два от най-атрактивните курорти по родното крайбрежие. А на около 10 километра от Дюни е и резервата „Ропотамо”. Там ще можете да се докоснете до първичната красота на природата, незасегната от човешките дейности.

Дюни - плаж Плажът на Дюни ще ви изуми със своята прелест.

Около самият комплекс Дюни също има какво да се види. Не пропускайте известният Змийски остров, истинското име на който е „Св. Тома”.

Ако искате да се пренесете 2 000 години назад във времето, то за това ще Ви помогне древната архитектура и атмосфера на крепостта „Малкото кале”. Тя е разположена на връх Калето, и до там ще можете да стигнете за минути, ако сте се възползвали от офертите на фирмите в Дюни.

В комплекс Дюни ще можете да се забавлявате и развличате по много начини. Дори ще имате възможност да опитате уиндсърфинг в красивия малък залив, в който могат да се практикуват различни спортове. А парапланеризмът и делтапланеризмът ще Ви доведат до други по-силни и по-екстремни усещания.

Дюни е едно красиво място, за поддържането на което се полагат нужните грижи и старание. Идеалните плажове и кристалната морска вода ще направят почивката Ви заслужено удоволствие.

Атракционите ще внесат допълнително добро настроение, за да бъде Вашата и на близките Ви ваканция перфектна. И ако разгледате офертите, които предлагат фирмите за наемане в Дюни, ще можете с една кратка екскурзия да си доставите още незабравими изживявания и щастливи мигове.

Местоположението на този курорт прави лесен достъпа до много и интересни места по Черноморието ни. И съвсем не е за пренебрегване факта, че избирайки автомобил в Дюни, то ще Ви бъдат спестени всякакви грижи за транспорт.

Ако имате нужда от луксозна и комфортна почивка, при която всичко ще е уредено, Дюни определено е верният Ви избор. А за Вас остава само да се радвате на ваканцията заедно с любимите Ви хора.

Имате ли  нужда от МПС под наем в Дюни? Обадете се на София Рент А Кар и изберете  перфектният за вас автомобил под наем! ☎ +359 876 337 273